ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτή είναι η επιστολή που έστειλε στους δικούς της η 27χρονη που είχε ΑΠΑΧΘΕΙ!!

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε σήμερα το πρωί η 27χρονη που έπεσε θύμα απαγωγής και είναι..
ανιψιά προέδρου ΠΑΕ. Το κορίτσι το οποίο βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έδωσε όσες λεπτομέρειες μπορούσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας.

Το STAR αποκαλύπτει την επιστολή που έστειλε η κοπέλα στον πάτερα της ενώ βρισκόταν στα χέρια των κακοποιών.

«Μπαμπά μου, είμαι καλά. Κανείς δεν με έχει πειράξει. Σας παρακαλώ πολύ βρείτε τα χρήματα που σας ζητούν. Σας παρακαλώ. Θέλω να γυρίσω σύντομα κοντά σας. Μου λείπετε πολύ. Σας αγαπώ».

Ωστόσο, εννέα ημέρες έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των κακοποιών η 27χρονη.

Ένας νεαρός άνδρας, ήταν αυτός που έκανε και τα πέντε τηλεφωνήματα στον πάτερα της κοπέλας. Ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει εκ μέρους των απαγωγέων να κάνει τις διαπραγματεύσεις για να αποσπάσει τα 10.000.000 ευρώ. Τόσα χρήματα ήθελαν αρχικά οι απαγωγείς, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να τα πάρουν έπεσαν στις 82.500 ευρώ.

Κάποιες συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τα ειδικά μηχανήματα της αστυνομίας τις άκουσε η 27χρονη και προσπάθησε να διαπιστώσει σύμφωνα με πληροφορίες, εάν ο κακοποιός αυτός βρισκόταν μαζί με τους άλλους μέσα στο σπίτι που την κρατούσαν.

Το θρίλερ με την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας ξεκίνησε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου όταν άγνωστοι την απήγαγαν το βράδυ από την Κυψέλη την ώρα που η κοπέλα πήγαινε στο νυκτερινό κέντρο που δουλεύει.

Κύριο μέλημα των αστυνομικών είναι να εντοπίσουν το σπίτι μέσα στο οποίο κρατούσαν οι κακοποιοί την κοπέλα για να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι και στην ταυτότητα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3909045612355963402

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item