Γαλατάδες Πέλλας: Κόκκινος συναγερμός σε όλο το χωριό! Ψάχνουν τον τυχερό που με 11 ευρώ κέρδισε 9.2 εκατομμύρια!!!

Γαλατάδες Πέλλας: Κόκκινος συναγερμός σε όλο το χωριό! Ψάχνουν τον τυχερό που με 11 ευρώ κέρδισε 9.2 εκατομμύρια!!!Έκπληκτος αλλά ταυτόχρονα και χαρούμενος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο χωριό Γαλατάδες της Πέλλας,...
εκεί όπου παίχτηκε το ένα από τα δύο "χρυσά" δελτία της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ, που μοίρασε συνολικά περίπου 18,4 εκατομμύρια ευρώ.
Με ένα τυποποιημένο δελτίο από το πρακτορείο, αξίας μόλις 11 ευρώ, ο μεγάλος υπερτυχερός από το χωριό αυτό της Πέλλας κατάφερε να εξασφαλίσει 9,2 εκατομμύρια ευρώ!
"Θα μού κοπεί το αίμα" ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας Αναστάσιος Τσίου που μαζί με την αδελφή του Αναστασία είναι οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου.
Από χθες, όλο το χωριό κινείται στους ρυθμούς του τυχερού παιχνιδιού, ενώ το τηλέφωνο στο πρακτορείο χτυπάει αδιάκοπα από φίλους που θέλουν να συγχαρούν τον Αναστάσιο Τσίου και την αδελφή του αλλά και να μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος υπερτυχερός!
"Όλο το χωριό μπορεί να ζήσει μ' αυτό το ποσό" σημείωσε ο Αναστάσιος Τσίου, ο οποίος περιμένει με αγωνία τον "χρυσό" νικητή στο πρακτορείο του. Ωστόσο, πιθανολογεί πως η "αποκάλυψή" του θα γίνει μέσω δικηγόρου.
Όσο για την "ταυτότητα" του νικητή, ο Αναστάσιος Τσίου δεν είναι βέβαιος για ποιον πρόκειται. Μπορεί να είναι κάποιος με αγροτική ζωή, όπως οι περισσότεροι στην περιοχή ή ένας πιτσιρικάς που μαζί με τη μαμά του ή τον μπαμπά του ήρθε και έπαιξε το δελτίο, επεσήμανε.
Όπως δήλωσαν στον ΒΗΜΑ 99,5 οι κάτοχοι των δύο τυχερών πρακτορείων για τους νικητές, οι «χρυσοί» αριθμοί δεν ήταν δικής τους έμπνευσης.
«Τυχαίας επιλογής τα δελτία»
Ο κάτοχος του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Κόρινθο, Κωνσταντίνος Μπαμπεδάκης, μίλησε στον ΒΗΜΑ 99,5, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει τον κάτοχο του δελτίου, ενώ τόνισε πως «ο υπερτυχερός έπαιξε συνολικά 10 ευρώ, δηλαδή 20 στήλες. Το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 100 ευρώ. Αυτό που μου είπαν από τον ΟΠΑΠ είναι πως το συγκεκριμένο δελτίο ήταν με τυχαία επιλογή, δηλαδή δεν ήταν δικής του έμπνευσης τα νούμερα».
Ο Αναστάσιος Τσίου κάτοχος του πρακτορείου ΟΠΑΠ στους Γαλατάδες Πέλλας δήλωσε  πως ούτε εκείνος γνωρίζει τον υπερτυχερό του δελτίου που κατατέθηκε στο πρακτορείο του, λέγοντας πως «το δελτίο ήταν έτοιμο από ένα τυποποιημένο σύστημα που έχουμε, δεν τα επέλεξε ο ίδιος τα νούμερα. Το δελτίο ήταν αξίας 11 ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο ποσό που παίχτηκε στο πρακτορείο ήταν 90 ευρώ. Το χωριό έχει περίπου 2.500 κατοίκους οπότε θα καταλάβουμε γρήγορα ποιος ήταν ο τυχερός!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 8743770188585105128

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item