Πιο ΠΑΤΟΣ πεθαίνεις για την Μαρία Ηλιάκη! Κλαίνε με ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ στον ΣΚΑΪ με τα χθεσινά νούμερα!!! (PHOTO)

Πιο ΠΑΤΟΣ πεθαίνεις για την Μαρία Ηλιάκη! Κλαίνε με ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ στον ΣΚΑΪ με τα χθεσινά νούμερα!!! (PHOTO)Πολλοί με κατηγόρησαν όλο αυτό το διάστημα για τις πληροφορίες που μετέφερα από το στρατόπεδο του Σκάι και αφορούσαν την Μαρία Ηλιάκη.

Είναι οι ίδιοι που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έχω τίποτε προσωπικό με κανέναν και όσο και να βρίζουν ή να κράζουν τα βουνά είναι συνηθισμένα στα χιόνια λέμε.
Η τηλεόραση φίλοι μου δεν είναι κάτι απλό. Μπορεί να γεμίζει τις δεξαμενές ματαιοδοξίας πολλών, μπορεί να βελτιώνει στιγμιαία και όχι για πάντα την εικόνα όσων την δουλεύουν… αλλά είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.
Είναι μια κοινωνία που δεν απέχει καθόλου από αυτήν της γειτονιάς μας, της οικογένειάς μας, του κοινωνικού περίγυρού μας.
Όταν λοιπόν είσαι αντιπαθής στη ζωή… είσαι αντιπαθής και στο γυαλί. Όταν δεν σέβεσαι τους συνεργάτες σου… δεν σε σέβονται κι αυτοί… όταν υποτιμάς τη νοημοσύνη του κόσμου με χάχανα και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν… τότε πολύ απλά ο κόσμος σου γυρνάει την πλάτη.
Τα χθεσινά νούμερα της εκπομπής της Ηλιάκη-διότι έτσι θέλει να λέει ότι η εκπομπή είναι δική της και όχι της παρέας- ήταν τραγικά.
Ήταν τα χειρότερα μονά που έχει δεί ο σκάι σε φρέσκια παραγωγή. 2άρια και 5άρια. Τόσο στο νεανικό κοινό που με τόση θέρμη η ίδια υποστήριζε ότι θα φέρει στο πρόγραμμα του νέου καναλιού όσο και στο σύνολο που παραδοσιακά το μαγαζί του Φαλήρου είναι πιο ανεβασμένο.
Δείτε τους πίνακες και κλάψτε μαζί της
nassoblog

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 8007745348659813881

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item