Κόκκινος συναγερμός στο Πρωινό του Mega: "Αλλάξτε τώρα την..."!

http://www.frappedoupoli.gr/2014/10/mega.html

Και μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο σας αναφέραμε και τα παραδείγματα του Μουτσινά και της Ζαρίφη αλλά και του Φερεντίνου με την Χρηστίδου. Δυο δίδυμα που τις πρώτες δυο εβδομάδες σάρωσαν αλλά μετά… χάθηκαν. Τους έκοψαν… ή τους έφαγε η μαρμάγκα της τηλεθέασης.
Με δεδομένες και τις χθεσινές επιδόσεις… επτά μέρες μετά την έναρξη του πρωινού του Mega η επιβεβαίωση των γραφομένων μας είναι συντριπτική. Οι διαφορές τόσο στο σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό είναι οριακές. Και πιστέψτε με. Τις επόμενες μέρες ο Αντ1 θα περάσει μπροστά.
Και ξέρετε γιατί; Διότι ένας Μάρκος δεν φτάνει. Το κοινό κάθε πρωϊ έχει μαθεί να περνάει καλά, με ψυχαγωγία και ενημέρωση. Και μπορεί για κάποιους ο Λιάγκας να χαρακτηρίζεται ξερόλας, όμως ο Λιάγκας είναι δημοσιογράφος. Δεν είναι ηθοποιός. Καταλαβαίνει νιώθει… λειτουργεί εκτός κειμένου… ξέρει πότε κάτι πουλάει και πότε όχι.
Από την άλλη ο Σεφερλής που έμαθα ότι παρεξηγήθηκε με τον χαρακτηρισμό μου ως «Ο Βασιλιάς της μπούρδας»-απορώ πραγματικά γιατί- προσπαθεί αλλά είναι τόσο μόνος. Είναι τόσο κομπάρσοι οι γύρω του. Άνθρωποι που απλά υπάρχουν στο γυαλί χωρίς αντικείμενο.
Τα κουδούνια χτύπησαν στο Mega πολύ νωρίτερα από την εποχή που κάποιοι περίμεναν. Και είναι λογικό. Δεν γίνεται ξαφνικά το πρωϊνο κοινό ν΄ αλλάξει συνήθειες. Καλή η πρόζα και το θέατρο… καλά τα κείμενα οι φάρσες και οι πλάκες αλλά δεν φτάνουν. Και αυτό φαίνεται στα νούμερα.
Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι στo κανάλι της Μεσογείων εδώ και μέρες έχουν ζητήσει ν΄αλλάξει η θεματολογία. Γι αυτό και ο Μάρκος ξαφνικά κάνει gossip και επίσημες πρεμιέρες και videos και «διαβάσματα» και το γυρνάει το έργο.
Για να δούμε… θα τα καταφέρει ή δεν θα μπορέσει ποτέ να δεχτεί ότι υπάρχουν και άλλοι στο πλατό πέρα από εκείνον… Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια…
nassosblog
Δημοσίευση σχολίουDefault CommentsFacebook Comments