Αυτή είναι η EΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για την ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ με τους ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

Αυτή είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για την ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ με τους ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ!!! Ποιος φταίει;Στην επίσημη ανακοίνωση της η Εγνατία Οδός Α.Ε.....
για την πολύνεκρη καραμπόλα που βύθισε στη πένθος όλη την Ελλάδα μετά το θάνατο 5ανθρώπων και των τραυματισμών δεκάδων εκφράζει τα τη θλίψη για τα θύματα του τροχαίου, φωτογραφίζει την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας που είχε δώσει το πράσινο φως για την εκτέλεση των έργων, ενώ αφήνει αιχμές για τον οδηγό της νταλίκας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται συνθήκες του δυστυχήματος η εταιρία αναφέρει ότι «διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές της ΕΛ.ΑΣ., με τις οποίες υπάρχει συνεχής συνεργασία για την παροχή των απαραίτητων στοιχείων». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι για τις εργασίες που εκτελούνταν από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε υπήρχε απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
Τέλος αφήνε αιχμές για τα όσα υποστήριξε ο οδηγός -περί φρένων-, αλλά και για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν -αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, δεν υπάκουσε στη σήμανση- αναφέροντας «είναι απαραίτητο όλοι οι οδηγοί να διατηρούν αυξημένη προσοχή, να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να διενεργούν τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων, ώστε να μην παρουσιαστούν παρόμοια ατυχήματα».
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας
Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας, που το πρωί της Κυριακής προκάλεσε τη φονική καραμπόλα με περισσότερα 30 αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 32 να τραυματιστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του επανέλαβε τα όσα είχε πει και στους αστυνομικούς, δηλαδή ότι μπλόκαραν τα φρένα του και δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα λέγοντας «έκανα ό,τι μπορούσα».
Η ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού ΑΕ
«Από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:30 πμ, στο τμήμα Α/Κ Βέροιας – Α/Κ Κουλούρας της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, συνέβη πολύνεκρο δυστύχημα,όταν φορτηγό αυτοκίνητο προσέκρουσε σε προπορευόμενα οχήματα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα στον δρόμο, λόγω εκτέλεσης εργασιών από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε (σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό πέντε (5) ανθρώπων και στον τραυματισμό πολλών άλλων.
Η Διοίκηση και το προσωπικό της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» εκφράζουν τη θλίψη τους για το τραγικό συμβάν και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές της ΕΛ.ΑΣ., με τις οποίες υπάρχει συνεχής συνεργασία για την παροχή των απαραίτητων στοιχείων.
Με τον άριστο συντονισμό όλων των Υπηρεσιών (Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ανάδοχος Λειτουργίας και Συντήρησηςτης Εγνατίας Οδού) η Οδός δόθηκε με ασφάλεια στην κυκλοφορία στις 22:30 το ίδιο βράδυ.
Επισημαίνεται ότι, είναι απαραίτητο όλοι οι οδηγοί να διατηρούν αυξημένη προσοχή, να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να διενεργούν τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων, ώστε να μην παρουσιαστούν παρόμοια ατυχήματα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6714718914938208231

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item