Τι συνέβη με την τηλεθέαση του Σεφερλή; Έκαναν την ανατροπή Σκορδά-Λιάγκας;

Τι συνέβη με την τηλεθέαση του Σεφερλή; Έκαναν την ανατροπή Σκορδά-Λιάγκας;Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις - Σε ποια ημίωρα πέρασε μπροστά η εκπομπή του ΑΝΤ1; - Μπροστά με μεγάλη διαφορά το MEGA στο δυναμικό...
Για πρώτη φορά, από την περασμένη Δευτέρα που βγήκε στον αέρα η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να βρεθούν σε κάποια ημίωρα μπροστά από την εκπομπή του MEGA και να φέρουν τον μέσο όρο τηλεθέασής τους μια ανάσα πίσω από τον αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο ο Μάρκος Σεφερλής κατάφερε να μείνει στην κορυφή αλλά με σημαντικές απώλειες. Το Mega με Μία έκλεισε με ποσοστό 29,9% αφήνοντας περιθώριο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 να συγκεντρώσει το 27,4% των τηλεθεατών.

Στον αναλυτικό πίνακα μπορείτε να διακρίνετε με κόκκινο χρώμα ποια εκπομπή βρέθηκε μπροστά ανά μισάωρο:Βέβαια, στο δυναμικό κοινό η εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν απείλησε καμία στιγμή αυτή του MEGA, με την τηλεθέαση να μοιράζεται ως εξής: Mega με Μία - 36,1%, To Πρωινό - 22,8%.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ότι οι δύο αντίπαλοι θα κονταροχτυπηθούν σφοδρά φέτος στους πίνακες της Nielsen γιατί πρόκειται για δύο διαφορετικά, αρτιότατα τηλεοπτικά προϊόντα, δύο ολοκληρωμένες εκπομπές, κάτι που είχαμε γράψει από την πρώτη μέρα. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συνέχεια των μαχών και βέβαια -που αυτό είναι και το πιο σημαντικό- αναμένουμε να δούμε τα καλύτερα από τα δύο στρατόπεδα.
zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3204948719313786546

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item