ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: Κόβεται η εκπομπή της Σπυροπούλου; Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την φήμη που κυκλοφορεί από το πρωί!!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: Κόβεται η εκπομπή της Σπυροπούλου; Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για την φήμη που κυκλοφορεί από το πρωί!!!Από το πρωϊ κυκλοφορεί η βρώμα ότι με απόφαση-σοκ κόβεται η  εκπομπή »Σπίτι μου, Σπιτάκι μου»....

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του »Tv media», η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε να ολοκληρωθεί λίαν συντόμως ο κύκλος της εκπομπής.
Και η αιτία δεν είναι άλλη από τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης. Σύμφωνα με το «ρεπορτάζ» η νεαρή παρουσιάστρια έχει ισοπεδωθεί ψυχολογικά δεν έχει άλλες αντοχές και δεν θα συνεχίσει.
Γιατί εγώ για κάποιο λόγο δεν πιστεύω τίποτε απ’ όλα αυτά;
Γιατί θεωρώ πώς όλα αυτά είναι μια καλά στημένη μηχανή παραπληροφόρησης που δίνει απλά αφορμή για ν΄ ασχολούμαστε; Καλό θα είναι ν΄ αφήσουν κάποιοι τα παραμύθια και ν΄ αφήσουν την νεαρά να το παλέψει όσο μπορεί. Άλλωστε στην τηλεόραση απαιτείται σκληρή δουλειά κατάρτιση στόχευση και τακτική.
Με πορδές δεν βάφεις αβγά λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Και καλά θα κάνουν αυτοί που διαρρέουν πληροφορίες όπως αυτές να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι όλες οι εκπομπές έχουν χορηγούς και διαφημιστικά πακέτα που τρέχουν και πληρώνουν συναδέλφους.
Η εκπομπή θα πάει μέχρι το τέλος. Μπορεί ν΄ αλλάξει στον δρόμο. Το σημαντικότερο είναι ν΄ αλλάξει φιλοσοφία και να γίνει παρέα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας… Ξυπνήστε εκεί στον Alpha και σώστε ότι μπορείτε να σώσετε από το πρωϊνο του Σαββατοκύριακου.
nassosblog

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 1245482351758386511

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

ΔημοφιλεΙς αναρτΗσεις

item