Δείτε πως άλλαξαν τα παιδιά απο τις σειρές που αγαπήσαμε

Ήταν οι μικροί πρωταγωνιστές της οθόνης που όλοι αγαπήσαμε! Ποιος δε θυμάται το μικρό αγόρι που πουλούσε λαχεία στο «Ρετιρέ», τον μικρό γιο της…Δάφνης Λαμπρόγιαννη στο «Είσαι το ταίρι μου», τον Φοίβο από τη σειρά «η Νταντά», αλλά και τη «Μαργαρίτα» τη μικρή κόρη της Λίλας Καφαντάρη στο «Καληνύχτα Μαμά»;
Τα χρόνια πέρασαν και οι μικροί πρωταγωνιστές… μεγάλωσαν:
Ο μικρός λαχειοπώλης που με ζήλο προσπαθούσε να πουλήσει ένα λαχείο στην Χαρούλα Πεπονάκη στην πραγματικότητα ονομάζεται Ερμής Μαλκότσης, είναι  37 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική ανεβάζοντας παραστάσεις.
Ο τηλεοπτικός «Μιλτιάδης» της σειράς «Είσαι το ταίρι μου», που ήξερε φαρσί την προπαίδεια, στην πραγματικότητα λέγεται Παναγιώτης Φιλιππαίος και η σημερινή του εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που είχε τότε.
Την τεράστια αλλαγή, πάντως, την βλέπουμε στον μικρό «Φοίβο» από την «Νταντά»: ο Βασίλης Καραγιάννης, όχι μόνο μεγάλωσε, αλλά και άλλαξε αρκετά το look του!
Για το τέλος, αφήσαμε τη μικρή Μαργαρίτα, την τηλεοπτική κόρη της Λίλας Καφαντάρη. Η Αλεξάνδρα Νικολαίδου δεν ξέρουμε αν συνεχίζει την υποκριτική, όμως, με το μόντελινγκ θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί, αφού διαθέτει καλογυμνασμένο σώμα!

star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6741180901318246572

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item