ΒΟΜΒΑ στο Hollywood! Βρήκαν 400 κιλά κοκαΐνης στο ράντσο της Paris Hilton!!!

ΒΟΜΒΑ στο Hollywood! Βρήκαν 400 κιλά κοκαΐνης στο ράντσο της Paris Hilton!!! Διαβάστε στο Athensmagazine.gr όλο το ρεπορτάζ που κάνει τον γύρο του πλανήτηΤο άτακτο κορίτσι του Hollywood, Paris Hilton, βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον νόμο....

Όπως είναι γνωστό, η Paris Hilton έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών, αλλά απ’ ότι φαίνεται η ίδια δεν πήρε το μάθημα της.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο ράντσο της χρυσής κληρονόμου στην Κόστα Ρίκα, βρέθηκαν 400 κιλά κοκαΐνης και 1.5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.
Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε ένα μικρό αεροπλάνο, το οποίο βρισκόταν στο διάδρομο προσγείωσης στο ράντσο Horizonte, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Hilton.
Αυτές τις μέρες η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει εάν τα ναρκωτικά έχουν σχέση με την γνωστή οικογένεια ή αν κάποιοι χρησιμοποιούσαν το ιδιωτικό τους αεροδρόμιο για να περάσουν λαθραία την κοκαΐνη.
Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει συλλάβει τρεις άνδρες από τη Νικαράγουα και έναν Κοσταρικανό, ο οποίος ήταν υπάλληλος στο αγρόκτημα της οικογένειας Hilton.
peoplegreece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 8288839622911961529

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item