ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία... Την τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή προσπαθεί να ικανοποιήσει η οικογένειά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr.....
Αυτή ήταν να ταφεί ο μουσικοσυνθέτης στο κτήμα της οικίας του, ωστόσο έχουν προκύψει διάφορα διαδικαστικά ζητήματα.
Ο ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Βαρδή, Χρήστος Δείξιμος μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr για την τελευταία επιθυμία του αξέχαστου τραγουδοποιού:
«Η οικογένεια έχει παρακαλέσει να γίνει η ταφή του Αντώνη στο σπίτι του. Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. Ο Αντώνης όταν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι θα φύγει από τη ζωή εξέφρασε την επιθυμία ο τελευταίος τόπος κατοικίας του να είναι το σπίτι του, στο οποίο πέρασε μια ζωή γεμάτη όμορφες εικόνες χαράς, ευτυχίας αλλά και αξέχαστες οικογενειακές στιγμές. Θα πρέπει να πω ότι οφείλουμε να σεβαστούμε την τελευταία επιθυμία του αδερφού μου και για αυτό το λόγο έχει γίνει σχετικό αίτημα για να γίνει ο ενταφιασμός κοντά στο εκκλησάκι του σπιτιού του. Μέχρι το απογεύμα όμως όπως με ενημερώνουν θα έχουμε απάντηση για το αίτημα αυτό, οπότε θα είναι και περισσότερο ξεκάθαρη η εικόνα».
Οπως ο ίδιος επισημαίνει η οικογένεια προσπαθεί να διαχειριστεί με όσο πιο ψύχραιμο τρόπο μπορεί την απώλεια του ανθρώπου που για εκείνους ήταν ο πατέρας, ο σύντροφος, το σημείο αναφοράς μιας ζωής που έμελλε τους τελευταίους μήνες να σκιαστεί από την δραματική επιδείνωση της υγείας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη: «Ηταν ένας πραγματικά καθημερινός μικρός θάνατος αυτό που ζούσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Προσπαθήσαμε να του δίνουμε κουράγιο και ελπίζαμε μέχρι και την τλευταία στιγμή να τα καταφέρει. Δυστυχώς οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν και έτσι ο αδερφός μου χάθηκε. Για μένα ο αδερφός μου είναι ακόμα εδώ, παρών και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Αντώνης θα ζει για μένα αλλά και για ολόκληρη την οικογένειά του και φυσικά για τους χιλιάδες των αναθρώπων που έχουν κατακλύσει με μήνυματα συμπράστασης τους προσωπικούς λογαριασμούς των παιδιών του Αντώνη. Χάνονται μόνο αυτοί που τους ξεχνάμε και εμείς τον Αντώνη δεν τον ξεχνάμε ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 1776097098897590992

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item