ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Όλη η αλήθεια για τον ΔΙΑΖΥΓΙΟ Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - Κιμ Κίλιαν!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Όλη η αλήθεια για τον ΔΙΑΖΥΓΙΟ Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - Κιμ Κίλιαν!Ποια είναι τελικά η αλήθεια γύρω από τα σύννεφα στον γάμο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν; Η είδηση του (προσωρινού;)...
χωρισμού του ζευγαριού έχει πέσει σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία και στον φιλικό κι επαγγελματικό τους περίγυρο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με
πληροφορίες, έχει πάρει την απόφαση εδώ και λίγο καιρό να μη μένει κάτω από την ίδια στέγη -τουλάχιστον για όσο διάστημα χρειαστεί- προκειμένου και οι δύο πλευρές να σκεφτούν και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα!
Ο δημοσιογράφος και η σύζυγός του ύστερα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου, την απόκτηση δύο κοριτσιών (της Σιέννα και της Σάντυ) και βλέποντας τον γάμο τους να κλονίζεται από σοβαρές διαφωνίες, αποφάσισαν να μείνουν σε χωριστά σπίτια, προκειμένου να μπορέσουν να ζυγίσουν τις καταστάσεις και να βρουν λύσεις.
«Οχι, δεν χώρισα λοιπόν ακόμα! Απλώς υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από εμένα, την Κιμ και την οικογένειά μου» ήταν η κοφτή απάντηση του κ. Τριανταφυλλόπουλου σε ερώτηση εβδομαδιαίου περιοδικού, ο οποίος -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται προβληματισμένος και φανερά στενοχωρημένος.
Ηταν το 2005, στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν στη βίλα του κουμπάρου τους Γιάννη Ραφτόπουλου (της Express Service), στη Θεσσαλονίκη. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Κίλιαν γνωρίστηκαν όταν εκείνη προστέθηκε στο team της τηλεοπτικής εκπομπής του και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Υστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν εις σάρκα μία ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την απόκτηση των δύο κοριτσιών τους, που έγιναν για εκείνους η πρώτη προτεραιότητα.
Espressonews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 3625909401394370262

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item