Τι απίστευτο έκανε ο Μήτρογλου για να γυρίσει;

Ο Έλληνας φορ ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και τελικά τα κατάφερε. Διαβάστε το παρασκήνιο της σπουδαίας αυτής μεταγραφής...

Δύο 24ωρα πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς κατάφερε να φέρει πίσω τον Κώστα Μήτρογλου.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν πολύ έξυπνα και τελικά βρήκαν, έστω και την τελευταία στιγμή, την «χρυσή τομή» με την Φούλαμ για να τον αποκτήσουν. Οι Πειραιώτες είχαν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον αγγλικό σύλλογο για τον δανεισμό του «Μητρογκόλ» εδώ και περίπου ένα μήνα και περίμεναν.

 Η Φούλαμ ζήταγε παραπάνω, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν «τσίμπησαν», έκαναν υπομονή και όταν οι Άγγλοι κατάλαβαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλη ομάδα να δώσει τα χρήματα που ζητάνε, αποφάσισαν να δώσουν τον παίκτη για έναν χρόνο πίσω στο Λιμάνι. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός σε αυτή την υπόθεση είχε ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων ομάδων που συζήταγαν με την Φούλαμ. Ποιο ήταν αυτό;

Η επιθυμία του Κώστα Μήτρογλου να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού πιστεύει πως μπορεί μέσω των Πειραιωτών να βρει και πάλι τα πατήματά του και να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Έλληνας φορ έχει μιλήσει εδώ και καιρό με τον Μίτσελ, ενώ έχει συμφωνήσει και με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πληρώνοντας κάτι παραπάνω από 1.5 εκατομ. Ευρώ στην Φούλαμ για έναν χρόνο, σε καμία περίπτωση δεν θα πλήρωναν το υψηλό συμβόλαιο που είχε ο Μήτρογλου στην Αγγλία.

Ο Κώστας όμως ήθελε πάρα πολύ να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό και για αυτό δέχθηκε να του γίνει... τρελό κόψιμο στις αποδοχές, που αγγίζει τα 900 χιλιάρικα!

Τόσο πολύ ήθελε ο «Μητρογκόλ» να γυρίσει πίσω και τα κατάφερε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6462986889314738046

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item