Κοντά στο 54% το “όχι” στην ανεξαρτησία της Σκωτίας

Κοντά στο 54% το “όχι” στην ανεξαρτησία της ΣκωτίαςΤα πρώτα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας...
άρχισαν να ανακοινώνονται, δίνοντας προβάδισμα στην παραμονή της χώρας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επειτα από την καταμέτρηση των ψήφων σε 24 από τις 32 περιφέρειες, το "όχι" συγκεντρώνει το 54%, ενώ το "ναι" το 46% των ψήφων στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδει BBC. 

Η Σκωτία αποφάσισε να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο απορρίπτοντας την επιλογή της ανεξαρτησίας, μεταδίδει το BBC και το Ρόιτερς.

Επειτα από την καταμέτρηση άνω του 60% των ψήφων, το στρατόπεδο του "όχι" επικρατεί με 54%, έναντι 46% για το "ναι" , σύμφωνα με εκτίμηση και του πρακτορείου .

Η προσέλευση έφτασε στο 88,6%.

Σχεδόν 4,7 εκατομμύρια πολίτες κλήθηκαν την Πέμπτη να ψηφίσουν για την ανεξαρτησία της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλα δείχνουν προς το παρόν ότι επιβεβαιώνεται η τελευταία δημοσκόπηση λίγο πριν την κάλπη σύμφωνα με την οποία η πλειονότητα των πολιτών τάσσεται υπέρ της παραμονής της Σκωτίας στο Ηνωμένο Βασίλειο με ποσοστό 54% έναντι του 46% των ανθρώπων που επιθυμούν την ανεξαρτησία της χώρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3007487205326565412

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item