Όλες οι πληροφορίες για τη νέα εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου!

Πώς περνά ένας κτηνοτρόφος στο ορεινό χωριό Αγιος Γερμανός στις Πρέσπες; ...
Πώς είναι να είσαι ο μοναδικός μαθητής σε ένα σχολείο στους Φούρνους ή φωτογράφος του "National Geographic"; Πώς αντιμετωπίζεις τη ζωή ως πολύτεκνος σε μια πολυπολιτισμική γειτονιά ή πώς ζωγραφίζεις με το στόμα, όταν ένα ατύχημα σε καθηλώνει σε αναπηρική καρέκλα; "Οι 14 ζωές που θέλω να ζήσω" θα είναι ο τίτλος -ή κάπως έτσι- της νέας εκπομπής που θα ετοιμάσει ο Λάκης Λαζόπουλος για το 2015 στον Alpha.
Ηδη από τις αρχές του καλοκαιριού το κανάλι της Κάντζας μάς είχε προϊδεάσει με το δελτίο Τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του Λάκη, καθώς ανέφερε πως "ο δημιουργός δεν θα καθίσει ήσυχος αυτόν τον χειμώνα".
Κοντά στους ανθρώπους
Εκτός από το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" λοιπόν, που θα ταξιδέψει στην επαρχία (όπου υπάρχει τεχνική δυνατότητα), ο καλλιτέχνης θα βρεθεί κοντά και σε ανθρώπους που έχουν μια συγκλονιστική ζωή να διηγηθούν. Οχι γιατί η κρίση τούς έχει φέρει στα όριά τους, αλλά γιατί ο βίος τους είναι αξιοθαύμαστος, αξιοπερίεργος, δίνει αξίες, ιδανικά, πρότυπα για μια ήρεμη, χαρούμενη ζωή, με προσφορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης θα φιλοξενηθεί στα σπίτια δεκατεσσάρων απλών ανθρώπων. Εκεί θα ζήσει μαζί τους μερικές ημέρες, θα καταγράψει τις συζητήσεις τους, τους προβληματισμούς τους, τις σκέψεις τους, τις αγωνίες τους, τα όνειρά τους.
Η σειρά ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να γυρίζεται τον Δεκέμβριο και όπως μας αποκάλυψαν στενοί συνεργάτες του ηθοποιού, οι ιστορίες που θα δούμε θα έχουν ρεαλιστικό ενδιαφέρον. Δεν θα είναι απλώς η διήγηση -για παράδειγμα- ενός αγρότη, αλλά τα λόγια ενός αγωνιστή που καλλιεργεί τη γη και μπορεί να διδάξει.
Πηγή: Espresso

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 8873019097771806349

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item