ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κωστόπουλος - Μπαλατσινού ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ από το Hollywood!!! Δείτε και θα κλάψετε από τα γέλια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κωστόπουλος - Μπαλατσινού ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ από το Hollywood!!! Δείτε και θα κλάψετε από τα γέλιαΣαν βόμβα έπεσε να “ταράξει” το Σαββατόβραδο στα social media η ανακοίνωση της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου για τον χωρισμό τους....

Είκοσι χρόνια σχέσης, τρία παιδιά, συνεργασίες εμπορικές και τηλεοπτικές, έκαναν τον κύκλο τους και οι άνθρωποι πάνε ατομικώς και οικογενειακώς παρακάτω.
Και τι λόγος μας πέφτει να σχολιάζουμε αν το έκαναν στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν; Εάν όλο το χειμώνα πούλησαν αγάπες και αλληλοχουφτώματα στους τηλεθεατές; Γούστο τους και καπέλο τους… Αυτοί πούλησαν – ο κόσμος αγόρασε. Over.
Όμως την κομψότατη επιστολή την οποία ανήρτησαν στο διαδίκτυο για να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, θα την σχολιάσουμε! Γιατί πράγματι είναι ωραία… με στυλ. Περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία: αμηχανία για την δημοσιότητα, έκφραση ειλικρινών συναισθημάτων, στόχευση στο καλό των παιδιών…
Είναι τόσο correct, που θα έλεγες την έχει γράψει κανένας μεγαλοατζέντης του Hollywood….
Ανακοίνωση Κωστόπουλος – Μπαλατσινού:
«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.
Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.
Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.
Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος»
Εδώ που τα λέμε …. μεγαλοατζέντης πρέπει να την έχει γράψει. Απλά την έγραψε για άλλους. Ιδού η  επιστολή που δημοσίευσαν τον περασμένο Μάρτιο η διάσημη του Χόλιγουντ Gwyneth Paltrow και o ροκ σταρ Chris Martin, για να ανακοινώσουν και αυτοί – με αμηχανία, πόνο κλπ κλπ – τον χωρισμό τους:
Ανακοίνωση Gwyneth Paltrow – Chris Martin:
“It is with hearts full of sadness that we have decided to separate. We have been working hard for well over a year, some of it together, some of it separated, to see what might have been possible between us, and we have come to the conclusion that while we love each other very much we will remain separate.
We are, however, and always will be a family, and in many ways we are closer than we have ever been. We are parents first and foremost, to two incredibly wonderful children and we ask for their and our space and privacy to be respected at this difficult time.
We have always conducted our relationship privately, and we hope that as we consciously uncouple and coparent, we will be able to continue in the same manner.
Love, Gwyneth & Chris”
Ω ναι… Η ανακοίνωση του Πέτρου και της Τζένης είναι απλή μετάφραση του καλοδουλεμένου κειμένου της Gwyneth και τουChris! Δεν μπορέσαμε να έχουμε λίγη- τόση δα -  πρωτοτυπία ούτε στις επιστολές χωρισμού:
… Και αντέγραψαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
(πηγή: myreview.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 3724398940505188700

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item