Η παραλία της Ελλάδας που βγήκε η ωραιότερη του Κόσμου!

Το Ναυάγιο της Ζακύνθου «πήρε τα μυαλά» και των συντακτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας
«The Huffington Post», που δεν δίστασαν να την χαρακτηρίσουν ως την ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, «πράγμα που την κάνει βασικά την “Ομορφότερη Παραλία του Κόσμου», όπως αναφέρει το δημοσίευμα. 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ακόμα και οι ίδιοι παραδέχονται βέβαια πως έχουμε δει κι έχουμε δει «λίστες» με τις «ωραιότερες παραλίες του κόσμου», ή τις «πιο ελκυστικές» ή τις «πιο εξωτικές» κλπ κλπ. Όμως, όλες οι αντιρρήσεις παρακάμπτονται, αρκεί κανείς να δει τις φωτογραφίες: 
«Λογικά» λοιπόν σκεπτόμενοι, οι συντάκτες καταλήγουν πως εφόσον το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της Ελλάδας, εφόσον η Ελλάδα είναι από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, άρα; Το Ναυάγιο είναι η ωραιότερη παραλία της γης, ή «έστω από τις ωραιότερες». 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Εκτός από τα καταγάλανα, εντυπωσιακά νερά, ένα κουφάρι πλοίου, που στέκει πάνω στην ολόλευκη άμμο, κάνει την παραλία μοναδική. 
Αρκεί κανείς να τη δει από ψηλά, στο ιδιότυπο «μπαλκόνι» που έχει δημιουργηθεί για χάρη της ή να βουτήξει στα νερά, και σύντομα όλες οι ενστάσεις και οι διαφωνίες, καταρρίπτονται, δεν συμφωνείτε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 887204350706617938

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item