ΒΟΜΒΑ στην αγορά! Ποια ιστορική ελληνική εταιρεία βάζει λουκέτο;;;

ΒΟΜΒΑ στην αγορά! Ποια ιστορική ελληνική εταιρεία βάζει λουκέτο;;; (PHOTO)Τίτλοι τέλους στην ιστορική...
Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης είναι πιθανόν να μπουν τις επόμενες μέρες.

Βάσει του σχεδίου της εταιρείας συμβούλων «Kantor», δεν είναι δυνατή η συνέχιση της λειτουργίας των δύο εργοστασίων σε Ορεστιάδα και Σέρρες λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας και πρέπει να διατηρηθεί μόνο το ζαχαρουργείο στο Πλατύ Ημαθίας.

Η διοίκηση φαίνεται να έχει κάνει αποδεκτή την εισήγηση της «Kantor» ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση.

Στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για το μέλλον της ΕΒΖ, σήμερα θα έχουν συνάντηση στην Αθήνα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο ειδικός εκκαθαριστής της ΑΤΕΒank Νικόλαος Μαράντος,βουλευτές των Σερρών και του 'Εβρου και εκπρόσωποι των εργαζομένων και των αγροτών.

«Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί η λειτουργία των τριών εργοστασίων. Θεωρούμε ότι, όπως είναι κατανεμημένη η τευτλοκαλλιέργεια, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχουμε καλύτερα κόστη αν κλείσουν τα δύο εργοστάσια και παραμείνει σε λειτουργία μόνο εκείνο του Πλατέος» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΕΒΖ Χριστόδουλος Βαρκάκης, σημειώνοντας ότι αν κλείσουν τα 2 από τα 3 εργοστάσια της ΕΒΖ, η επιλογή αυτή θα αποτελέσει και την οριστική ταφόπλακα για την ΕΒΖ.

star

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6140753775217054322

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item