Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Συνατσάκη- Στρατής!

Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz , μιλούσαν ανοιχτά για τον ερωτά τους, αλλά και τα κοινά τους σχέδια σε κάθε τους συνέντευξη!...

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη και το Μύρωνα Στρατή!
Γνωρίστηκαν το 2009, όταν ο Μύρωνας πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Μαίρης, στο Mad.
«Κάποια στιγμή βγάζαμε με το MAD ένα εφημεριδάκι όπου ήμουν αρχισυντάκτρια και τον θέλαμε για συνέντευξη. Έτσι, τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός, καλός και εξυπηρετικός. Τον είδα μια φορά στο κανάλι, έτυχε να έρθει και δεύτερη φορά και τρίτη. Ε, ξέρεις πώς γίνονται αυτά. Μιλάς, χαζοπαζαρεύεσαι λίγο -έτσι το λέμε το flirting. Το κάναμε αρκετό καιρό αυτό. Και μετά τα φτιάξαμε», είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της. «Γνωριστήκαμε πολύ βαρετά και απλά δεν ήταν ακαριαίος ο έρωτας. Απλά εξελίχθηκαν τα πράγματα… Το κρατήσαμε και κάποιους μήνες κρυφό, ένα οχτάμηνο περίπου. Το πρώτο μας ραντεβού είχε αμηχανία, γελάκια…», είχε πει σε άλλη συνέντευξή της.
Διακριτικοί στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έγιναν αχώριστοι. Συγκατοίκησαν πολύ σύντομα και ήταν πολύ καλά μαζί, σε σημείο που όλοι πίστευαν ότι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι το αμέσως επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Ο κύριος λόγος του χωρισμού τους , σύμφωνα πάντα με δηλώσεις ατόμων του στενού οικογενειακού τους κύκλου, ήταν η ακύρωση του γάμου τους, ο οποίος θα γινόταν Ιούλιο, δηλαδή αυτό το καλοκαίρι.
«Δεν είμαι ακόμη έτοιμος!», με αυτά τα λόγια ο Μύρωνας ακύρωσε το προγραμματισμένο μυστήριο και έκανε έξαλλη τη Μαίρη, η οποία και του ζήτησε να χωρίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 463508985373440489

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item