Χωρισμός - σοκ για διάσημη Ελληνίδα και πασίγνωστο επιχειρηματία! (Φωτό)

Αιτία λένε πώς ήταν αυτή η καταπίεση και η ζήλεια που υπάρχει ανάμεσα ..
στα ζευγάρια και ειδικά το καλοκαίρι! Η διάσημη Ελληνίδα και ο γνωστός επιχειρηματιας ήταν σύμφωνα με το Blog του Νάσου Γουμενίδη επτά μήνες μαζί, αλλά το γυαλί "ράγισε" και μας εξηγεί το γιατί:
"Τι είναι αυτό ρε παιδί μου κάθε καλοκαίρι. Πολλά ζευγάρια δίνουν τέλος στην κοινή ζωή τους. Είναι τελικά τυχαίο; Ε… δε νομίζουμε. Λίγο το καλοκαιράκι η ανάγκη να χαλαρώσουμε να περάσουμε καλά με παρέα και να μην έχουμε κάποιον ή κάποια να μας τα πρήζει με την καταπίεσή τους… οδηγούν πολλούς στην ελευθερία. Η Έρρικα είναι και πάλι μόνη! Ναι η Έρρικα Πρεζεράκου χώρισε από τον Στέφανο Βράκα. Ο 34χρονος, ο οποίος ασχολείται με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ήρθε στη ζωή της πριν από 7 μήνες όμως τελικά δεν προχώρησε η σχέση τους!
Η αιτία λένε πώς ήταν αυτή η καταπίεση και η ζήλεια. Δύσκολο πολύ να διαχειριστείς μια γυναίκα με προσωπικότητα αδερφέ. Αλλά στο τέλος μαθαίνεις απο τα λάθη σου. Τον τελευταίο καιρό η Έρρικα κυκλοφορεί παντού μόνη όμως δεν μιλούσε ποτέ για τα προσωπικά της! Ο χωρισμός όμως είναι οριστικός γι αυτό και ξεκίνησε τις διακοπές της με τις φίλες της με πρώτο προορισμό τη Σκιάθο! Αλάνι η μικρή… μεγάλο αλάνι!"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 1291704091355075358

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item