Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που έγινε η «σκιά» του Μαζιώτη

Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που έγινε η «σκιά» του ΜαζιώτηΦαίνεται πως η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε την πληροφορία ότι ο Νίκος Μαζιώτης συνήθιζε να κινείται με τα μέσα μεταφοράς και τον... περίμεναν
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αστυνομικοί με πολιτικά τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία και παρακολουθούσαν συνεχώς για τυχόν ύποπτες κινήσεις.
Ανάμεσα σε αυτούς τους αστυνομικούς βρισκόταν και μία 25χρονη αστυνομικός που είδε πρώτη τον Νίκο Μαζιώτη και τον ακολούθησε μέχρι το κατάστημα με τα είδη κάμπινγκ στο Μοναστηράκι.
Τετάρτη μεσημέρι και στο κέντρο βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση «Θησέας» κατά του παρεμπορίου και της εγκληματικότητας.
Αυτό πρέπει να ήταν και ο λόγος που του δημιούργησε αμηχανία και οι κινήσεις του πρόδιδαν ύποπτη συμπεριφορά. Ωστόσο χρειάστηκε και η παρατηρητικότητα της 25χρονης αστυνομικού, η οποία αναγνώρισε, παρά τη μεταμφίεσή του, τον Νίκο Μαζιώτη.
Τον είδε στη στάση του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, όταν εκείνος έμπαινε σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Αμέσως τον ακολούθησε και αποβιβάστηκε μαζί του στο σταθμό του Μοναστηρακίου, τον είδε να μπαίνει στο κατάστημα με τα είδη ταξιδίου και δεν τον έχασε από τα μάτια της.
Όπως είπε ο υπουργός Δημόσιας τάξης Βασίλης Κικίλιας για τη γυναίκα αστυνομικό που υπηρετεί στην Αντιτρομοκρατική «ο ρόλος της ήταν πολύ σημαντικός».
Μάλιστα ο υπουργός, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θέλησε να την ευχαριστήσει προσωπικά. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ του πρωθυπουργού στο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής», είπε ο κ. Κικίλιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7551967827634881513

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item