Ο φαντάρος που έκανε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να υποκλιθεί στο μεγαλείο της ψυχής του

Ο φαντάρος που έκανε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να υποκλιθεί στο μεγαλείο της ψυχής τουΚατά την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου...
στο ακριτικό νησί του Άη Στράτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από το θάνατο του πιλότου Νικόλαου Σιαλμά, συνέβηκε ένα περιστατικό που προκάλεσε θετική εντύπωση σε όλους τους παριστάμενους.
Σύμφωνα με το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων «Σπάρτακος», ένας από τους φαντάρους που υπηρετούσε στο νησί εντυπωσίασε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με τις γνώσεις του στη φωτογραφία.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος του είπε πως καθώς υπηρετεί πέντε μήνες στην παραμεθόριο θα μπορούσε να πάρει μετάθεση για το υπουργείο, όπου τον χρειάζονται. Όπως είπε για τη μετάθεσή του θα πρέπει βέβαια να δώσουν το «πράσινο φως» και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΑΣΔΕΝ και ο διοικητής του στη Λήμνο.
Οι αρχηγοί που παρευρίσκονταν αμέσως απάντησαν θετικά στον υπουργό. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον φαντάρο. Όπως απάντησε άμεσα στον υπουργό για την μετάθεσή του θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν και οι άλλοι συνάδελφοί του φαντάροι καθώς αν φύγει για την Αθήνα αυτό θα σημαίνει πως θα φορτωθούν περισσότερες υπηρεσίες.
Όπως αναφέρει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος απευθύνθηκε στους άλλους φαντάρους και τους είπε: «του δίδεται την άδεια να μετατεθεί;». Και όλοι απάντησαν με βροντερή φωνή «Ναι».
Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2510220513950997046

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item