ΣΟΚ!! Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες

Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγεςΈνας τραγικός θάνατος σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν τις 22.00,...
σε σιδηροδρομική γραμμή κοντά στη Μέση Ημαθίας. Ο άτυχος άντρας έπεσε στις γραμμές, χωρίς ο οδηγός της αμαξοστοιχίας, να προλάβει να σταματήσει.
Σύμφωνα με το inveria.gr, στο σημείο, που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, είναι ακινητοποιημένη η αμαξοστοιχία, που τον παρέσυρε, προκειμένου να γίνουν έρευνες και οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις.
Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του συμβάντος το όχημα του αυτόχειρα, όπου είχε αφήσει σημείωμα, με το οποίο υποδείκνυε το μέρος που άφησε επιστολή.
Πέρα από το σοκ των επιβατών της αμαξοστοιχίας, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και, μόλις διαπιστωθεί πως δεν συντρέχει λόγος να παραμένει εκεί το τρένο, (αφού ελεγχθεί για τυχόν τμήματα από το σώμα του αυτόχειρα), θα αναχωρήσει.
Οι έρευνες, ωστόσο, της αστυνομίας θα συνεχιστούν για αρκετή ώρα ακόμα σε παρακείμενα χωράφια και πάνω στις γραμμές, μέχρι να εντοπιστεί κάθε σημείο του σώματος του άτυχου άντρα, έπειτα από την παράσυρσή του από την αμαξοστοιχία.
Πηγή: inveria.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7703831780694516180

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item