Ο Πλανήτης κρατά την ανάσα του…Σε Κόκκινο Συναγερμό οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας!

14491349473_ed0cd7b4c5_o-1024x711Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έθεσε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού τις ένοπλες δυνάμεις της κεντρικής Ρωσίας ....
από τις 10.00 σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας) ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, λίγες ώρες αφότου η Μόσχα επιβεβαίωσε ότι έχει ενισχύσει τη στρατιωτική παρουσία της στα σύνορά της με την Ουκρανία.
«Σύμφωνα με την εντολή του (Ρώσου προέδρου) από τις 11.00 ώρα Μόσχας οι δυνάμεις της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας… καθώς και οι στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή αυτή τέθηκαν σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, σύμφωνα με τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Oλες οι ρωσικές δυνάμεις στη Σιβηρία, τα Ουράλια και πέρα ​​έχουν τεθεί για την καταπολέμηση της έτοιμη προειδοποίησης, ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Shoigu δήλωσε μετά τον Πρόεδρο Πούτιν διέταξε ξαφνική Άσκηση!
Τα στρατεύματα της Ρωσίας στην Κεντρική Στρατιωτική περιοχή έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού για να ελέγξουν την ετοιμότητα των στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του πολέμου και διατάχθηκαν μεγάλες Ασκήσεις των Ενόπλων δυνάμεων. Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν τη μετεγκατάσταση του στρατιωτικού προσωπικού και υλικού και επιθεωρήσεις Στρατηγικών όπλων !
«Σύμφωνα με την εντολή Προέδρου, σήμερα ξεκινώντας από τις 11:00 ώρα Μόσχας [7:00 GMT] όλα τα στρατεύματα της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας έχουν τεθεί σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας μάχης,» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Shoigu σε συγκέντρωση Αξιωματικών
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Valery Gerasimov ανέφερε ετοιμότητα 65.000 Στρατιωτικών με 5.500 στρατιωτικά οχήματα, 180 μαχητικά αεροσκάφη και 60 ελικόπτερα παντός καιρού…Αλλά και άγνωστο αριθμό Αντιαεροπορικών συστοιχιών όλων των τύπων!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7627051191047824338

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item