Δείτε τα θέματα που «έπεσαν» σήμερα στις Πανελλήνιες


Tέσσερα μαθήματα-βαρόμετρο για τις βάσεις.

Νεοελληνική Γλώσσα, Βιολογία, Χημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης είναι τα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα οι μαθητές και αποτελούν κλειδί στη διαμόρφωση των βάσεων.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Βιολογίας, Χημείας-Βιοχημείας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη οι Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ολα τα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα είναι μαθήματα κατεύθυνσης έχουν δηλαδή ειδική βαρύτητα για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Εξάλλου και τα μαθήματα στα οποία θα εξετασθούν οι υποψήφιοι την Παρασκευή είναι μαθήματα κατεύθυνσης , οπότε όλη αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Χημεία-Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης


Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης


Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης


Σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία πάντως αναμένεται οι βάσεις να σημειώσουν ανοδική τάση, καθώς έως σήμερα τα θέματα σε Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά και Βιολογία κρίθηκαν ως εύκολα και κατανοητά.
Μέχρι σήμερα κανένα ερώτημα δεν έκρυβε «παγίδες», ενώ όπως εκτιμούν οι εκπαιδευτικοί η σημερινή ημέρα αλλά και η Παρασκευή θα είναι σημαντική για την πορεία των βάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 60009686467095722

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item