Δείτε τι πρέπει να κάνετε όσοι δικαιούστε το οικογενειακό επίδομα

Τέσσερις ημέρες προθεσμία έχουν οι 750.000 δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων να υποβάλλουν φορολογική δήλωση μαζί με την αίτηση Α21, προκειμένου να λάβουν στις 11 Ιουλίου την δεύτερη δόση από τον ΟΓΑ.
Ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης ξεκαθάρισε ότι οι δικαιούχοι του οικογενειακού επιδόματος θα πρέπει να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση και την αίτηση Α21, προκειμένου να λάβουν τη δεύτερη δόση του.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο διοικητής του ΟΓΑ επεσήμανε πως το θέμα αφορά 750.000 οικογένειες, οι οποίες οφείλουν να υποβάλλουν φορολογική δήλωση έως την Κυριακή 22 Ιουνίου, προκειμένου την Παρασκευή 11 Ιουλίου να λάβουν – όσοι την δικαιούνται – τη 2η δόση των οικογενειακών επιδομάτων.
Μάλιστα, ο κ. Βεργίνης υποστήριξε ότι βασική προϋπόθεση να καταβληθεί η δεύτερη δόση είναι να έχει υποβληθεί από το σύνολο των δικαιούχων η φορολογική δήλωση και το έντυπο Α21. «Αν δεν συμβεί αυτό, τότε δεν πρόκειται οι δικαιούχοι που είχαν πάρει την πρώτη δόση το περασμένο Πάσχα να λάβουν καμία επόμενη δόση» επεσήμανε.
Να σημειωθεί ότι η 1η δόση του οικογενειακού επιδόματος δόθηκε στους δικαιούχους, με βάση τις αιτήσεις του 2013, προεκλογικά, πριν από το Πάσχα. Για να δοθεί πλέον, η δεύτερη δόση, πρέπει να γίνει έλεγχος των στοιχείων βάσει της φορολογικής δήλωσης και της αίτησης Α21, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές ποσό που δικαιούνται αλλά και το ποιοι από τους περσινούς δικαιούχους που έλαβαν εφέτος την πρώτη δόση, πρέπει να επιστρέψουν τα ποσά…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4685717051321654861

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item