ΤΩΡΑ - Έσκασε Δημοσκόπηση για τις Ευρωεκλογές

Δημοσκόπηση Pulse: Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές με 2,5 μονάδες διαφορά από τη Την υψηλότερη τιμή της στο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ....
, από την έναρξή της, στις 5 Μαΐου, δίνει σήμερα η κυλιόμενη δημοσκόπηση της Pulse RC για topontiki.gr στο πέμπτο και τελευταίο κύμα αποτελεσμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Ν.Δ. κατά 2,5% τόσο στην Πρόθεση Ψήφου όσο και στην Πρόθεση Ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων.
Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει κάμψη στην Παράσταση Νίκης και ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί το προβάδισμά του στην Καταλληλότητα για την πρωθυπουργία έναντι του Αλέξη Τσίπρα.
Αυξητική τάση των ποσοστών τους, πλην του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., εμφανίζουν μόνο η ΔΗΜΑΡ στο 2,5% (από 2%) και η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό (Βύρων Πολύδωρας, Χρήστος Ζώης), η οποία πρώτη φορά ανιχνεύεται σε ποσοστό 1% (προηγουμένως συμπεριλαμβανόταν στο Άλλο Κόμμα, το οποίο πάντως, ακόμη και χωρίς την Ένωση, εμφανίζει τελικά άνοδο κατά 0,5%, στο 2,5%, από 2% στις 14.5).
Σταθερά σε σύγκριση με το προηγούμενο κύμα αποτελεσμάτων εμφανίζονται η Χρυσή Αυγή (8,5%), οι ΑΝ.ΕΛΛ. (4%) και ο ΛΑΟΣ (1%).
Πτωτική τάση εμφανίζουν η Ελιά και το Ποτάμι στο 7% (από 7,5%), το ΚΚΕ στο 6% (από 6,5%), οι Οικολόγοι Πράσινοι στο 1,5% (από 2%), οι Γέφυρες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 1% (από 1,5%), οι Αναποφάσιστοι στο 6% (από 6,5%) και το Λευκό / Αποχή στο 3,5% (από 4,5%).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1412190250303402961

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item