Τι μαγιό πρέπει να φορέσετε ανάλογα με το σωματότυπο που έχετε -Ολα όσα πρέπει να προσέχετε [εικόνες]

Τι μαγιό πρέπει να φορέσετε ανάλογα με το σωματότυπο που έχετε -Ολα όσα πρέπει να προσέχετε [εικόνες]Kάθε χρόνο τέτοια εποχή που το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών ένα ερώτημα βασανίζει το μυαλό των γυναικών: Ποιο μαγιό κολακεύει το σώμα τους....

Για να κάνουν τη σωστή επιλογή, να διαλέξουν το μαγιό εκείνο που θα αναδεικνύει το σωματότυπό τους και θα κρύβει τις ατέλειές τους, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενες είναι να... καταλάβουν τι σωματότυπο έχουν. Η παρακάτω εικόνα είναι αρκετά βοηθητική.
Επόμενο βήμα η σωστή επιλογή μαγιό με βάση το σωματότυπο. Παρακάτω αναλύεται πιους τύπους μαγιό πρέπει να προτιμούν οι γυναίκες ανάλογα με το σωματότυπό τους και ποια  να αποφεύγονται, ενώ, παράλληλα, παρουσιάζονται και οι φωτογραφίες τριών τύπων μαγιό που προτείνονται.
  • Σώμα κλεψύδρα
Το συγκεκριμένο σωματότυπο μπορούν να τον αναδείξουν διάφορα κοψίματα μαγιό. Το στυλ, όμως, που θεωρείται ιδανικότερο είναι το vintage, καθώς τα μαγιό τέτοιου στιλ αναδεικνύουν καλύτερα τις καμπύλες. Από την άλλη θα πρέπει να αποφεύγονται τα μαγιό που απαρτίζονται από διαφορετικά πάνω και κάτω μέρος καθώς κάνουν το σώμα να δείχνει περισσότερο ανομοιόμορφο.
  • Σώμα μήλο
Οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο θα πρέπει να προτιμούν μαγιό με μεγάλα σουτιέν, ή ολόσωμα μαγιό που δίνουν έμφαση στο μπούστο. Επίσης, θα πρέπει το κάτω μέρος του μαγιό να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, πιο φαρδύ, να αγκαλιάζει καλά τους γοφούς. Οι γυναίκες με αυτόν το σωματότυπο θα πρέπει να αποφεύγουν σουτιέν μαγιό με λεπτές ράντες καθώς αυτές κάνουν το επάνω μέρος του σώματος να δείχνει πιο μαζεμένο, τονίζοντας, έτσι το πρόβλημα στη μέση.
  • Τριγωνικό σώμα
Οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο θα πρέπει να επιλέγουν μαγιό που τραβούν το βλέμμα στο πάνω μέρος του σώματος. Καλό είναι να προτιμούν σουτιέν μαγιό φωτεινά, με έντονα πριντς, τα οποία θα συνδυάζουν με μονόχρωμα, σκούρα σλιπ. Επίσης, τα σλιπ ή θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλοκάβαλα, ή πολύ ψηλόμεσα (vintage). Αντιθέτως θα πρέπει να αποφεύγονται τα σλιπ σορτσάκια καθώς κάνουν την περιφέρεια να μοιάζει ακόμη μεγαλύτερη, αλλά και τα σλιπ με έντονα πριντς που τραβούν το βλέμμα στο σημείο που θέλουμε να... κρύψουμε.
  • Σώμα ανάποδο τρίγωνο
Επειδή οι γυναίκες αυτές έχουν μεγάλο στήθος θα πρέπει να επιλέγουν σουτιέν μαγιό που τις κάνουν να νιώθουν ασφαλής, αλλά ταυτότχρονα θα το... μαζεύουν και όσο μπορούν. Για αυτό θα πρέπει να επιλέγονται μαγιό είτε με ράντες που δένουν πίσω από το λαιμό, είτε μεγαλύτερα σουτιέν μαγιό που κατεβαίνουν χαμηλά προς την κοιλιά. Από την άλλη, θα πρέεπει να αποφεύγονται τα μαγιό τριγωνάκια.
  • Αθλητικό σώμα
Επειδή κύριο χαρακτηριστικό αυτού του σωματότυπου είναι η... απουσία καμπυλών, οι γυναίκες που έχουν τέτοια σωματική διάπλαση θα πρέπει να επιλέγουν πληθωρικά μαγιό, με έντονα πριντς, βολάν, κορδόνια και άλλα παρόμοια έτσι ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι έχουν καμπύλες. Αντιθέτως θα πρέπει να αποφεύγονται τα στράπλες απλά σουτιέν μαγιό, καθώς κάνουν το στήθος να δείχνει ακόμη πιο  επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5361341181888190320

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item