Στον ανακριτή ο παιδόφιλος παιδίατρος - Πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του!

Γιάννενα: Στον ανακριτή ο παιδόφιλος παιδίατρος - Πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του!Ο παιδίατρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την περασμένη Τετάρτη, ο οποίος του απήγγειλε βαρύτατες κατηγορίες...


Το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ο 47χρονος Βούλγαρος παιδίατρος Σ.Ζ. Ο παιδίατρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την περασμένη Τετάρτη, ο οποίος του απήγγειλε βαρύτατες κατηγορίες, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκε μεγάλος αριθμός ψηφιακών αρχείων με ιδιαίτερα σκληρό περιεχόμενο, που προέρχεται κυρίως από ιστοσελίδες του εξωτερικού. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν άριστος χειριστής των ηλεκτρονικών υπολογιστών και το σύνολο σχεδόν των αρχείων του είναι τόσο καλά κλειδωμένα που θα χρειαστούν μέρες για να αποκωδικοποιηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, το προανακριτικό υλικό είναι αρκετό για να προφυλακιστεί ο παιδίατρος και οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, αναμένουν να εκδοθεί και ειδική διάταξη για την δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει και με προχθεσινές του δηλώσεις. ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5786507655425929528

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item