ΣΟΚ: Ομαδικός βιασμός της Πάμελα Άντερσον συγκλονίζει τον πλανήτη...


Συγκλονισμένος είναι διεθνώς ο καλλιτεχνικός –και όχι μόνο- κόσμος από την αποκάλυψη του.. ομαδικού βιασμού της Pamela Anderson.

Η ίδια μίλησε σε εγκαίνια φιλανθρωπικού ιδρύματος στις Κάννες για τις οδυνηρές στιγμές που πέρασε με πολλές λεπτομέρειες και χωρίς να μασάει τα λόγια της. «Ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης.

Κακοπoιήθηκα όταν ήμουν έξι ετών, με βiασαν στα 12, ενώ στην εφηβεία μου έζησα ξανά το μαρτύριο. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν περισσότεροι» είπε η διάσημη σέxι ηθοποιός και συνέχισε: «Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη. Παρά την αγάπη των γονιών μου κακοπoιήθηκα από μία μπέιμπι σίτερ όταν ήμουν έξι ετών… Όταν ήμουν 12 ετών πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου και ο μεγαλύτερος αδερφός του θέλησε να μου μάθει τάβλι, το οποίο οδήγησε σε μασάζ και στη συνέχεια σε βiασμό. Ήταν η πρώτη σεxουαλική μου επαφή. Ήταν 25 ετών… Αργότερα, όταν ήμουν στην εφηβεία, ο φίλος μου σκέφτηκε πως θα ήταν αστείο να με βiάσει με άλλους έξι».

Οι παραπάνω αποκαλύψεις άφησαν άφωνους τους 200 και πλέον καλεσμένους στην εκδήλωση και αργότερα και τον… πλανήτη ολόκληρο με μία τέτοια παραδοχή από την 46χρονη σταρ η οποία συνοδευόταν από τον μεγαλύτερο γιο της και τον σύζυγό της, Rick Salomon.

kamikaze.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 1077987962002282522

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item