Οι μαθητές που συγκινούν μια ολόκληρη πόλη ! Δείτε τι έκαναν...

Πάτρα: Οι μαθητές που συγκινούν μια ολόκληρη πόλη - Μαζεύουν χρήματα για φίλο τους, που έχασε τον πατέρα του!Η κίνηση των μαθητών του Λυκείου Ρίου προκαλεί θαυμασμό στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο...

Διοργανώνουν εκδήλωση για τον συμμαθητή τους που τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα που είχε σημειωθεί στη Ρίζα Ναυπακτίας και το οποίο είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. 

''Όταν έχεις τέτοιους φίλους, παίρνεις δύναμη για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής και να ξεπερνάς τα εμπόδια, όποια και αν είναι αυτά, όσο μεγάλα και αν φαίνονται'' λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του 17χρονου, που πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα του. Ήταν το τροχαίο δυστύχημα στη Ρίζα Ναυπακτίας όπου ο 44χρονος Κώστας Τόκας χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του βρήκε τραγικό θάνατο. 

Ο 17χρονος γιός του ήταν από πίσω στη μηχανή, συνεπιβάτης του, βαριά τραυματισμένος. Ο Ανδρέας, δίνοντας όλο αυτό το διάστημα την δική του μάχη στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή, βγήκε νικητής. Ξεπέρασε τον κίνδυνο και όσο περνούν οι μέρες και η υγεία του βελτιώνεται. 

Οι συμμαθητές του στο ΓΕΛ του Ρίου όλες αυτές τις ημέρες ήταν δίπλα του, κρατώντας του το χέρι, δίνοντας του κουράγιο. Δεν μένουν όμως μόνο στην ηθική στήριξη. Σήμερα Παρασκευή, τα παιδιά του Ρίου, οι συμμαθητές του και όχι μόνο, διοργανώνουν εκδήλωση στο κατάστημα «Παραθιν Αλος», στη παραλιακή, για να συγκεντρώσουν χρήματα, βοηθώντας οικονομικά την οικογένεια του Ανδρέα Τόκα που πλέον έχει μείνει χωρίς στήριγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1718311988802185449

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item