“Σοκ” στον ΠΑΟΚ!

“Σοκ” στον ΠΑΟΚ! Απορρίφθηκε η έφεση, -3 στα πλέι-οφΗ επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ,...
ενώ αποφάσισε η ποινή του “δικεφάλου” για αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών να ισχύσει στα πλέι-οφ. Πολύ βαριά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια που έγιναν στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο "δικέφαλος του βορρά" θα δώσει τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του για τα πλέι-οφ χωρίς κόσμο (με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο), ενώ θα του αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί. Παράλληλα, "καμπάνες" αναμένονται και για τα πρόσφατα επεισόδια στη Λεωφόρο πριν το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η βαθμολογία στα πλέι-οφ  διαμορφώνεται ως εξής:

Παναθηναϊκός 4
Αστέρας Τρίπολης 4
Ατρόμητος 3
ΠΑΟΚ 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4031417309360536289

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item