Άλλη φορά να προσέχεις Κωνσταντίνα! Η Σπυροπούλου έφαγε κλήση 950 ευρώ γιατί την έπιασαν να...!!!

Άλλη φορά να προσέχεις Κωνσταντίνα! Η Σπυροπούλου έφαγε κλήση 950 ευρώ γιατί την έπιασαν να...!!!Όχι μία, όχι δύο αλλά αρκετές ατασθαλίες βρήκε η Τροχαία Ελληνικού στην οδηγική συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!..
Η παρουσιάστρια οδηγούσε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς την Αθήνα, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Όταν έπεσε λοιπόν στα δίχτυα της Τροχαίας, διαπιστώθηκε πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, η πολυτελής BMW, το οποίο ήταν δανεικό, δεν διέθετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο!
Έτσι, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια του «Μες την καλή χαρά» εισέπραξε κλήση που υπολογίζεται γύρω στα 950 ευρώ, -500 ευρώ για τη ζώνη, 350 ευρώ για τη ζώνη ασφαλείας και 100 ευρώ για τη χρήση κινητού εν ώρα οδήγησης-. Όσο για το ασφαλιστήριο, το πρόστιμο που επιβάλλεται δεν έχει παραλήπτη την ίδια, αλλά τον ιδιοκτήτη του, πιθανόν την εταιρία leasing.
Έτσι εξηγείται, που στην εκπομπή της Κυριακής 25 Μαΐου, η ίδια αναφέρθηκε στο περιστατικό, παραδεχόμενη πως έφαγε κλήση… και ζητώντας και τα ρέστα από πάνω! Συγκεκριμένα ακουγόταν το τραγούδι «Στο αντίθετο ρεύμα» του Γιάννη Πλούταρχου, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε ειρωνικά: «Ξέρετε γιατί μου αρέσει αυτό το τραγούδι; Γιατί έφαγα μια κλήση χθες από την Τροχαία. Ευχαριστώ πολύ την τροχαία Ελληνικού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 478265358182885447

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item