Αποδόσεις και στοιχήματα στις εκλογές 2014

http://www.freebets.gr/Sportingbet.htmlΣε λιγότερο από τρεις ημέρες ανοίγουν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές 2014....

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψήφιοι νυχθημερόν πασχίζουν να αποσπάσουν στήριξη από άλλους συνδυασμούς και να αποκόψουν τους αντιπάλους τους από την δημιουργία συμμαχιών.

Η sportingbet και ο Stoiximan έχουν ήδη δημοσιεύσει τις πρώτες αποδόσεις της σε διάφορες αγορές για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και για τον νικητή των ευρωεκλογών.

Αναλυτικά τα στοιχήματα των εκλογών:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 – Στοιχήματα νικητή και διαφοράς κομμάτων

Το χάος που έχουν δημιουργήσει οι μετρήσεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων, το οποίο μπορεί να οφείλεται κατά την αθώα εκδοχή και στην μεγάλη αποχή ή στο ποσοστό αναποφάσιστων είναι εμφανές και στις αποδόσεις που προσφέρει η κάθε εταιρεία.

Νικητής Ευρωεκλογών – Διαφορά κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Δημοκρατίας

Ενώ αμφότερες βλέπουν νικητή τον Σύριζα με 1.181 η Sportingbet και 1.15 ο stoiximan με την ΝΔ στο 4.00 και 5.00 αντίστοιχα. Εδώ η μεγαλύτερη απόδοση οφείλεται στην διαφορά της γκανιότας του stoiximan απέναντι στην sportingbet. Όταν όμως δούμε τις αποδόσεις στη ποσοστιαία διαφορά των δύο κομμάτων, ξαναζούμε την τεράστια διαφορά των εκτιμήσεων των exit polls της πρώτης Κυριακής.

Ειδικότερα, η sportingbet δίνει τον Σύριζα να κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά του 2% σε απόδοση 1,40, με πιθανότητες δηλαδή 71.4% Αντίθετα ο stoiximan τον δίνει με διαφορά 1,95% σε απόδοση 1.60 δηλαδή σε πιθανότητες 62.5% ενώ δίνει και πλεονέκτημα 0,05% σε σχέση με την Sportingbet Για παράδειγμα αν ο Σύριζα επικρατήσει τελικά με 1,99% διαφορά στον stoiximan όχι μόνο θα έχετε σχεδόν 50% περισσότερα κέρδη ( στα 100 θα κερδίσετε 60 ευρώ, ενώ στην sportingbet με ποντάρισμα 100 ευρώ θα κερδίσετε 40) αλλά κερδίζετε και το στοίχημα ενώ στην sportingbet η επιλογή σας θα ήταν χαμένη.

Διαφορά κομμάτων ΚΚΕ – Ελιάς
Όπως φάνηκε και στις αυτοδιοικητικές και επιβεβαιώνεται από όλες τις μετρήσεις το ΚΚΕ θα επικρατήσει σχετικά εύκολα της Ελιάς με απόδοση 1,35 για το ΚΚΕ (πιθανότητες 74%) και 2,85 για την Ελιά στην sportingbet και 1,50 και 2,50 στον stoiximan.

Εκλογική Διαφορά Χρυσή Αυγή - Ποταμι

Το Ποτάμι του Θεοδωράκη παρά τις αρχικές εξωπραγματικές μετρήσεις έχει αρχίσει να υποχωρεί αισθητά επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Η Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι θα είναι το τρίτο κόμμα των εκλογών και θα επικρατήσει του σχηματισμού του Θεοδωράκη. Ο stoiximan με απόδοση 1,25 δίνει πιθανότητες 80% στην Χρυσή Αυγή να προηγείται 


freebets.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 9035629438270474713

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item