Πως θα ενισχύσετε το IQ σας με φυσικό τρόπο!

Λύνετε συνεχώς στα σταυρόλεξα και σπαζοκεφαλιές προκειμένου να «ενεργοποιήσετε» τα κύτταρα του εγκεφάλου σας; Επιθυμείτε να αποκτήσετε το IQ του Αινστάιν και όμως δεν τα καταφέρνετε;...


Έχετε σκεφθεί ποτέ πως το μυστικό της βελτίωσης της αντίληψης και της μνήμης μπορεί να βρίσκεται στην κουζίνα; Και όμως… Υπάρχει ένα ρόφημα που κάνει «θαύματα», όχι μόνο στην υγεία, αλλά και στις λειτουργίες του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με έρευνα από το πανεπιστήμιο της Βασιλείας στην Ελβετία, το πράσινο τσάι βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία των διαφόρων περιοχών του εγκεφάλου, ενώ οι επιστήμονες κατέγραψαν σημαντικές βελτιώσεις σε ασκήσεις μνήμης σε άτομα που καταναλώνουν πράσινο τσάι.

Όπως αναφέρει το Onmed, με τη βοήθεια της μαγνητικής απεικόνισης, οι επιστήμονες κατέγραψαν σημαντική αύξηση στις συνάψεις των νευρώνων μεταξύ του πλευρικού και του πρόσθιου φλοιού του εγκεφάλου.

Προηγούμενες έρευνες είχαν αποδείξει τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού για την υγεία μας, αλλά η συνεισφορά του στους μηχανισμούς των νευρώνων του εγκεφάλου δεν ήταν γνωστές μέχρι τώρα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Psychopharmacology.


tro-ma-ktiko.blogspot.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5619247914728700742

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item