Αποκάλυψη Ευαγγελάτου: "Γιατί έφυγα από τον ΣΚΑΪ"! Ποιον "φωτογραφίζει" ως υπαίτιο;

Ο Νίκος Ευαγγελάτος απενεργοποίησε το κινητό του τηλέφωνο...
και απάντησε δημοσιεύοντας ανακοίνωση για να περιγράψει τη δική του εκδοχή για το "διαζύγιο" με τον ΣΚΑΪ. Διαβάστε τι αποκαλύπτει απατώντας στην εκδοχή του καναλιού του και προσέξτε πως δεν αναφέρει πουθενά το Σταμάτη Μαλέλη:
“Μετά από 2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μου ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.
Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα. Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση.
Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς. Συνεχίζω τη δημοσιογραφική μου παρουσία μέσα από το πρώτο ειδησεογραφικό site της χώρας το newsit και ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα και τηλεοπτικά".
Όπως αναφέρει το site typologies.gr από την επόμενη Δευτέρα, ο Σπύρος Μάλης θα παρουσιάζει μια διώρη απογευματινή εκπομπή, προεκλογικού χαρακτήρα.
To παρασκήνιο:
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη ότι από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, το δίωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει μειώνεται κατά μια ώρα καθώς στις 7 θα μεταδίδεται άλλη πολιτική εκπομπή με προεκλογικό περιεχόμενο.
Οπως ήταν φυσικό και με δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί άλλες ρήξεις για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής του, ο Νίκος Ευαγγελάτος φέρεται να αντέδρασε θεωρώντας άδεισμα την αντικατάσταση μιας πολιτικής εκπομπής όπως η δική του από μία άλλη ιδίου περιεχομένου και όπως λέγεται, εξωθήθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην έξοδο από το Φάληρο.
Θεωρείται βέβαιο ότι η τελευταία του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ θα είναι η αυριανή. Πληροφορίες τέλος αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο δημοσιογράφος να εμφανιστεί άμεσα στο πρόγραμμα άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 4411178016761165321

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item