ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε με ποιά ηθοποιό απο τα "Κλεμμένα Όνειρα" έχει σχέση ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Για την προσωπική της σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, αλλά και τις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» μίλησε η Βίκυ Κάβουρα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε τηλεοπτικό περιοδικό.
Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο της Σόνιας, τον οποίο ενσαρκώνει στην σειρά του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα», είπε: «Δεν πιστεύω ότι δε θα ησυχάσει αν δεν τον σκοτώσει. Μπορεί να προκάλεσα την τύχη του με όσα έπραξα, αλλά θα αποδειχτεί πως είχα λόγους που το έκανα. Κι έχω φροντίσει να πάρω τα μέτρα μου. 
Αυτά θα τον... σταματήσουν» και πρόσθεσε: 
«Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι θα φτάσω πολύ κοντά στην ευτυχία και θα έχω καταφέρει όλα όσα θέλω».Για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, η ηθοποιός είπε στο περιοδικό TV Box: «Είμαι πολύ 
καλά και ευτυχισμένη. Και οι γονείς μου είναι μια χαρά! Είναι χαρούμενοι κι εκείνοι!».
Και συνέχισε, μιλώντας για την συγκατοίκησή τους και τα αισθήματά της γι' αυτήν: «Είναι ωραία να έχεις διαφορετικές ώρες με τον σύντροφό σου, για να σου λείπει. 
Επίσης, από μια διαφορετική δουλειά μαθαίνεις και διαφορετικά νέα. Θεωρώ πιο δύσκολο να δουλεύεις με τον αγαπημένο σου στον ίδιο εργασιακό χώρο».Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια; «Η δημιουργία οικογένειας δεν πάει με την ηλικία και δεν θεωρώ πως είμαι μικρή. Αν με ρωτάτε, λοιπόν, μήπως έχει ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο, σας απαντώ πως, ναι, έχει γίνει εδώ και έναν χρόνο», είπε η Βίκυ Κάβουρα και κλείνοντας μίλησε για την σχέση της οικογένειας με την καριέρα: 
«Η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα. Δεν υποτιμώ το επάγγελμά μου, αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 9100317439556878731

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item