ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Κασιδιάρη στη Βουλή: "Υπάρχει ΒΙΝΤΕΟ με τον ίδιο τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ να παρεμβαίνει σε Ανώτατο Δικαστικό!


Μετά τις αποκαλύψεις του Ηλία Κασιδιάρη για τη συνομιλία του με τον τέως γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου, Τάκη Μπαλτάκο και το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα,...
ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έριξε σήμερα, από το βήμα της Βουλής, μια ακόμη βόμβα μεγατόνων.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο χρυσαυγίτης βουλευτής υπονόησε πως υπάρχει υλικό με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να παρεμβαίνει προσωπικά σε δικαστικούς κατά της Χρυσής Αυγής.


Παίρνοντας το λόγο στη Βουλή, ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας για τον Αντώνη Σαμαρά τον αποκάλεσε «δοτό πρωθυπουργό» και κατήγγειλε ότι παρεμβαίνει άμεσα στη δικαιοσύνη προς δικαστικό λειτουργό χωρίς καν, όπως είπε, να χρειάζεται να τηλεφωνεί νωρίτερα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

«Υπάρχει συγκεκριμένο υλικό ότι έχουν διαπράξει κακούργημα κατάχρησης εξουσίας και εσχάτη προδοσία…», λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν τον αποκαλεί με το όνομά του. Τον αποκαλεί "Παναθηναϊκάκια". Του μεταβιβάζει και μέσω τρίτων εντολές. Το κοινό του με τον Μπαλτάκο είναι πως κι αυτός είναι Παναθηναϊκός, έχει τρισύλλαβο όνομα και την ίδια κατάληξη» δήλωσε ο Κασιδιάρης και κάλεσε όλα τα κόμματα να συνταχθούν με ΣΥΡΙΖΑ και να υπογράψουν κείμενο για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Είπε χαρακτηριστικά στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση (σ.σ. την οποία ζητά να υπογράψουν όλα τα κόμματα) να στηθούν τρείς κάλπες για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου. Υπάρχει συγκεκριμένο υλικό ότι έχουν διαπράξει κακούργημα κατάχρησης εξουσίας και εσχάτη προδοσία…
newsit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 351909453637887568

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item