Ύβρεις, ξύλο και απειλές στα γραφεία της Βουλής

Μαινόμενος όρμησε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον πρώτο όροφο της Βουλής ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου μετά τη δημοσιοποίηση του διαλόγου που είχε ο πατέρας του με τον Ηλία Κασιδιάρη.Σύμφωνα με πληροφορίες,…για λίγη ώρα επικράτησε πανδαιμόνιο ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το γραφείο του γ.γ. της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, κλώτσησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που πήγαινε στα γραφεία του κόμματος τα οποία βρίσκονται στον ίδιο διάδρομο.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε σύρραξη και ο γιος του κ. Μπαλτάκου μπήκε στα γραφεία του κόμματος ζητώντας εξηγήσεις.
Οι φωνές και οι ύβρεις ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του Κοινοβουλίου και οι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν άναυδοι τον υιό του κ. Μπαλτάκου να αποχωρεί από τη Βουλή με γρήγορα βήματα συνοδευόμενος από την αστυνομική φρουρά του Παναγιώτη Μπαλτάκου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκε κάποιος να λέει στον Παναγιώτη Μπαλτάκο: «Μπαλτάκο πρόσεχε, έχουμε και άλλα βίντεο».
Ο νεαρός μπήκε στο αυτοκίνητό του φορώντας την κουκούλα από το μπουφάν του και αποχώρησε από τη Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 613741644111352959

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item