Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη του Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!

Λαμία: Αναβλήθηκε η δίκη του Κορκονέα για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!Αναβλήθηκε, για να προσδιοριστεί εκ νέου μέσα στον Μάρτιο του 2015,...
η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Επαμεινώνδα Κορκονέα και του Βασίλη Σαραλιώτη. Ο λόγος ήταν η αποχή των δικαστικών υπαλλήλων εξαιτίας της απεργιακής κινητοποίησης, αλλά και η απεργίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Δομοκού, που δεν επέτρεψαν τη μεταγωγή του Κορκονέα από τις Φυλακές στο κτίριο του Εφετείου Λαμίας όπου θα συνεδρίαζε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων. 

Έτσι οι τρεις τακτικοί δικαστές του ΜΟΕ της Λαμίας προχώρησαν σε αναβολή της δίκης που θα προσδιοριστεί μετά από έναν χρόνο. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου που είναι πολιτική αγωγή για τον 15χρονο τότε Αλέξη Γρηγορόπουλο, ζήτησαν από το δικαστήριο να προσδιορίσει σύντομα δικάσιμο, αλλά και να εξασφαλίσει τη συνέχεια της δίκης από οποιοδήποτε ενδεχόμενο, ορίζοντας αναπληρωτές δικαστές.

Ο κ. Κούγιας παραμένει στην υπόθεση ως υπεράσπιση του Κορκονέα, αλλά απουσίαζε από το δικαστήριο, ενώ συνηγόρησε στην εξασφάλιση των συνθηκών εξέλιξης της δίκης και ο συνήγορος του Βασίλη Σαραλιώτη, Θύμιος Καραΐσκος.

Από νωρίς το πρωί, είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα στον χώρο γύρω από το Εφετείο και είχε διακοπεί η κίνηση οχημάτων. Εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν μεταφερθεί για ενίσχυση, από πολλά σημεία της Κεντρικής Ελλάδας, αλλά και από την Αθήνα, όπως επίσης και μονάδες των ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5369108119139235716

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item