ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ - Έχει να φάει ένα χρόνο!

ΦΩΤΟ-Έχει να φάει ένα χρόνο!Ένα 24χρονο κορίτσι που πάσχει από νευρική ανορεξία κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του αφού τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται διασωληνωμένο επειδή αρνείται να φάει....

Η οικογένεια της δεν μπορεί να συντηρήσει τη θεραπεία της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και ζητά πλέον απελπισμένα τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου κρατήσει στη ζωή την Emma Duffy .
Η κοπέλα έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει εννέα φορές ενώ παλεύει με την νευρική ανορεξία και τη βουλιμία από τα 8 της, όταν η δασκάλα της την αποκάλεσε «χοντρή»!
Κατά τη διάρκεια της 16χρονης πάλης της με την ψυχογενή ασθένεια, η Emma έχει καταπιεί ξυραφάκια κι έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο εκατοντάδες φορές. Οι γονείς της  έχουν προετοιμαστεί για τον θάνατό της δεκάδες φορές αφού τα όργανά της έχουν καταρρεύσει.
Τώρα οι γιατροί του νοσοκομείου Middlesbrough, που την κουράρουν τους τελευταίους έξι μήνες, έχουν αποφασίσει να την αποσυνδέσουν.
Οπότε θα γυρίσει αναγκαστικά σπίτι της ενώ ζυγίζει μόλις 38 κιλά και δεν δέχεται να τραφεί.
Η κοπέλα θα έπρεπε να εισαχθεί σε ειδική κλινική στο York αλλά η οικογένειά της δεν έχει τα χρήματα για κάτι τέτοιο αφού το καθημερινό κόστος φθάνει τις χίλιες λίρες.
Πηγή: www.dailymail.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5472722258838748201

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item