Η γυναίκα αυτή δέχτηκε παρατήρηση από το γυμναστήριό της, αλλά σίγουρα δε θα βρείτε γιατί!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το να πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις γυμναστήριο,...
είναι δύσκολο και σκληρό, αλλά η περηφάνεια και η χαρά που νιώθει ο καθένας μας…όταν αρχίσει να βλέπει τη διαφορά στο σώμα δεν περιγράφεται!
Και η αλήθεια είναι, ότι στο γυμναστήριο πιθανόν να μας ενοχλήσουν αρκετά πράγματα κάποια στιγμή, αλλά τους πελάτες  τους ενόχλησε κάτι το οποίο ειλικρινά μας φαίνεται κομματάκι αδιανόητο!

Η Tiffany Austin λοιπόν, αποφάσισε να γραφτεί στο διάσημο γυμναστήριο της California, έπειτα από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, προκειμένου να επανέλθει στην παλιά της φόρμα! Ωστόσο, ήδη από την πρώτη μέρα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα να δεχτεί την παρατήρηση του υπευθύνου!

Ενώ λοιπόν έκανε ζέσταμα πάνω στο διάδρομο, την πλησίασε και της είπε ότι οι πελάτες έκαναν παράπονα ότι το γυμνασμένο της σώμα τους κομπλάρει και πως καλό θα ήταν να βγάλει το κοντό ροζ μπλουζάκι της και να βάλει ένα πιο μακρύ! Εκείνη παρόλο που ξαφνιάστηκε, υπάκουσε, μιας και η πολιτική του γυμναστηρίου γενικότερα είναι να κάνει τους πελάτες να αισθάνονται άνετα!

Τα λόγια είναι περιττά! Πάντως αν εφαρμοζόταν αυτό σε γυμναστήριο της Ελλάδας, πολύ πιθανό να υπήρχαν πορείες διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1497857201567774586

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item