Κέρδισε την αγωγή κατά Γεωργιάδη ο Καμμένος

Συκοφαντικές και εξυβριστικές έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.
Με την υπ’ αριθ. 1465/2014 απόφασή…

του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικάζοντας την αγωγή του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αφορούσε τις δηλώσεις του τελευταίου, για σκάφος που, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, είχε στην κυριότητα του ο Πάνος Καμμένος, δηλωμένο σε off shore εταιρεία, με σκοπό να φοροδιαφεύγει, έκρινε ότι οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ήταν συκοφαντικές και εξυβριστικές, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι ιδιοκτήτης σκάφους που ανήκει σε off shore εταιρεία.
Το δικαστήριο επιδίκασε στον Πάνο Καμμένο, λόγω της ηθικής του βλάβης, το ποσό των 15.000 ευρώ, ενώ η Πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε την γνώμη ότι πρέπει να του επιδικασθεί το ποσό των 100.000 ευρώ.
«Αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά και με δικαστική απόφαση, ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι κοινός συκοφάντης και υβριστής, αλλά και με τη σημερινή ανάρτησή του στο twitter ότι είναι επίσης ψεύτης, αφού δεν διστάζει να παραποιεί δικαστική απόφαση», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου των ΑΝΕΛ.

Η απάντηση Γεωργιάδη
Σε μηνύματά του στο Twitter ο υπουργός Υγείας σχολίασε σχετικά με την απόφαση του Πρωτοδικείου πως αποδέχεται ότι το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του κ. Καμμένου για φορολογικούς λόγους και προσθέτει πως τον καταδικάζει σε 15.000 ευρώ μόνον για τους χαρακτηρισμούς «ψεύτης», «κλέφτης», «Τσοχατζόπουλος».
Η απόφαση αποδέχεται ότι: α) το σκάφος ήταν σε off shore ιδιοκτησίας του πατέρα του για φορολογικούς λόγους β) ο ίδιος ήταν πλοίαρχος >>
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 11, 2014
>>και αντί για 300.000€ με καταδικάζει σε 15.000€ μόνον για τους χαρακτηρισμούς «ψεύτης», «κλέφτης», «Τσοχατζόπουλος». Εντάξει δεν είναι…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 11, 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7785330879284809095

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item