Δυσάρεστα τα νέα για τον Schumacher

Δυσάρεστα τα νέα για τον Schumacher: Έχει χάσει βάροςΜετά από τρεις μήνες σε κώμα ο Michael Schumacher εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του ενώ όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ο πρωταθλητής της F1 έχει χάσει το 25% του βάρους του...

Πλέον έχουν συμπληρωθεί 83 ημέρες από το ατύχημα που είχε στο σκι και όπως αναφέρουν οι γιατροί ενώ " η απώλεια βάρους σε ασθενείς με κώμα είναι φυσιολογικό, τα 20 κιλά είναι πολλά για ανθρώπους με κανονικό βάρος σώματος. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι μύες του έχουν υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό λόγω ακινησίας".
Αν και ο Schumacher σε καθημερινή βάση κάνει μασάζ στους μύες και στις αρθρώσεις ενώ είναι ξαπλωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας, αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει η συρρίκνωση των μυών του.
Η οικογένειά του είναι καθημερινά δίπλα του και προσεύχεται για αυτό ενώ οι γιατροί πιστεύουν ότι αν ξυπνήσει θα χρειαστούν πολλά χρόνια εντατικής θεραπείας προκειμένου να ανακτήσει την πλήρη κίνηση των άκρων και της ομιλίας του.
Το χειρότερο σενάριο για τον πρωταθλητή της F1 είναι να είναι σε μια κατάσταση που να είναι σε κώμα αλλά να είναι ξύπνιος, δηλαδή να έχει τις αισθήσεις του αλλά μην μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 9202039043767006692

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item