Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο κατά πολύ μικρότερος σύντροφος της Σίσσυς Φειδά! [photos]

Για τη σχέση της με τον κατά 11 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, Γιώργο Ανδρίτσο, μίλησε η Σίσσυ Φειδά, αφήνωντας υπονοούμενα για το θέμα «γάμος»…

«Και που ξέρεις ότι δεν έχει γίνει ήδη; Μπορεί να έχω παντρευτεί και να μην το ξέρετε», είπε απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε σε μια πρόταση γάμου.

«Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον 11 χρόνια μικρότερό μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες», είπε η διακοσμήτρια και συνέχισε αναφερόμενη στον τρόπο που την διεκδίκησε:

«Με διεκδίκησε πολύ συνειδητά και πολύ αντρίκια γι' αυτό πέτυχε το στόχο του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επίγνωση του εαυτού του και των θέλω του».

Η Σίσσυ Φειδά παραδέχθηκε ότι ο μόνος άνθρωπος που είχε ενδοιασμούς με τη διαφορά ηλικίας ήταν η… ίδια. «Όλοι ήταν υπέρ αυτής της σχέσης. Και οι φίλοι μου και οι γονείς μου, όπως και οι δικοί του οι γονείς. Εγώ ήμουν εκείνη που είχε πρόβλημα» και αποκάλυψε για τη σχέση τους: «Μπορεί να τσακωθούμε με τον Γιώργο για κάτι και να υποχωρήσει εκείνος, όχι από αδυναμία, αλλά από δύναμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 8747068518495450214

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item