Την αναγνωρίσατε; Δείτε πως είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα!!! (PHOTO)

Έχω μάθει να αναδεικνύω την δουλειά των συναδέλφων μου, όταν αυτή είναι αποκαλυπτική. Και σε αυτή τη λογική αναδεικνύω το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Κάμπου για το flogit...

Τι γράφει η συνάδελφος; «Έχοντας ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της στην Ελλάδα η Μάρω Λύτρα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Καναδά.
Μέσα σε μία νύχτα η Μάρω Λύτρα πήρε την μεγαλύτερη απόφαση για την ζωή της. Αγανακτισμένη και απογοητευμένη τότε από τα δρώμενα στο πεντάγραμμο όπως μου είχε πει τότε, έκανε το μεγάλο «μπάμ».
Μάζεψε τα πράγματα της και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Καναδά. Έκτοτε και για πάνω από δύο χρόνια κανείς δεν έμαθε νέα της. Ούτε μια φορά δεν ήρθε πίσω στην Ελλάδα για διακοπές.
Δεν είδαμε καμία φωτογραφία της για το πώς είναι σήμερα. Τα σενάρια φούντωσαν πέρυσι από ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος, ότι παντρεύτηκε και έγινε μανούλα. Μυστήριο γύρω από την προσωπική της γύρω από ότι της συμβαίνει.
Το σίγουρο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η Μάρω είναι καλά και μέσα από τα δικά της λεγόμενα κατάφερε να βρει τον εαυτό της, εδώ και δυο χρόνια να κάνει το καλύτερο δώρο για την ζωή της. Ζει με την μητέρα της και την αδερφή της. Είναι πολύ ερωτευμένη και σε μια σχέση με έναν γοητευτικό μελαχρινό άντρα.
Έγινε και νονά στο μωρό της εδώ και 30 χρόνια καλύτερης της φίλης όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτό. Το τραγούδι δεν το εγκατέλειψε. Κάποιες μέρες της εβδομάδας τραγουδάει με την μπάντα της σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Καναδά το Mythos από όπου έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.
Δείτε πως είναι σήμερα η Μάρω, αφήνοντας πίσω της τις εκρηκτικές σέξι εμφανίσεις στην πίστα και τα λαμπερά εξώφυλλα. Ήθελε μια ήρεμη ζωή μακριά απο το ελληνικό στάρ σύστεμ και το πέτυχε. Της άξιζε άλλωστε.
blogs.gossip-tv.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 7827745352064987017

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item