Δες πως μπορείς να έχεις καλύτερους και πιο συχνούς oργασμούς..

Τίποτα δε διώχνει καλύτερα το άγχος από ότι μερικές έντονες στιγμές με τον αγαπημένο σου στο κρεβάτι. Πέρα από το ότι ηρεμούν τα νεύρα σου, απελευθερώνονται ορμόνες ευτυχίας, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και σε βοηθάει να ζεις περισσότερο. Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για σένα τότε η γιόγκα μπορεί να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Οι φίλες σου, τα διάφορα sites αλλά και η τηλεόραση μπορούν να σου δώσουν πολλές ιδέες για διαφορετικές στάσεις στο σeξ. Με το να παρακολουθείς, όμως, μαθήματα γιόγκα θα βελτιώσεις την ποιότητα αλλά και τη συχνότητα των oργασμών σου.

Δυνατότεροι εξωτερικοί μύες
Είναι δύσκολη δουλειά το να κρατιέσαι ακίνητη σε όλες αυτές τις στάσεις. Οι δυνατοί μύες που αποκτάς κατά τη διάρκεια της γιόγκα μπορούν να αυξήσουν τις αντοχές σου κατά τη διάρκεια του σeξ.

Δυνατότεροι εσωτερικοί μύες
Οι διάφορες στάσεις της γιόγκα τονώνουν όλο το εξωτερικό σου σώμα αλλά επίσης δυναμώνουν και όλους τους εσωτερικούς σου μύες οι οποίοι όταν σφίγγονται κατά τη διάρκεια του σeξ μπορούν να προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση και σε εσένα και στον παρτενέρ σου. Μία από τις ασκήσεις για τις οποίες μιλάμε είναι οι γνωστές σε όλες μας Kegels. Αν δε γνωρίζεις πως είναι να κάνεις αυτή την άσκηση είναι αυτό το σφίξιμο των μυών που αυτομάτως νιώθεις στην ευαίσθητη περιοχή όταν μπαίνει κάποιος στις γυναικείες τουαλέτες. Στην Ashtanga γιόγκα είσαι υποχρεωμένη να κρατάς αυτούς τους μύες σφιγμένους και τα 90 λεπτά της προπόνησης.

Ευλυγισία
Αν θέλεις να γίνεις πιο δημιουργική στο κρεβάτι μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις κατά τη διάρκεια του σeξ διάφορες στάσεις που έχεις μάθει στα μαθήματα γιόγκα.

Βελτιωμένη αυτοπεποίθηση
Όταν νιώθεις δυνατό και όμορφο το σώμα σου, αυτή η όμορφη ενέργεια που έχεις μπορεί να σε κάνει να ξεπεράσεις την όποια ανασφάλεια και τον όποιο φόβο νιώθεις επιτρέποντάς σου να γίνεις πιο παιχνιδιάρα και χαλαρή την ώρα του σeξ. Η γίογκα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αντιληφθείς τις πλήρεις δυνατότητες του σώματός σου.

Να είσαι στο παρόν
Ένα από τα πολύ σημαντικά μαθήματα της γιόγκα (πέρα από το ότι σου φτιάχνει ένα εκπληκτικό κορμί) είναι ότι σε βοηθάει να ζεις στο παρόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του σeξ, όπου είναι πολύ ωραίο να παρακολουθείς τις ανάσες τις δικές σου και του αγαπημένου σου, να είσαι ήρεμη και να νιώθεις ευγνωμοσύνη για το υπέροχο δέσιμο που δημιουργείται μεταξύ σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4984261940554477532

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item