ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣH!! Ο Τσίπρας κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας για τον Στουρνάρα-Διέκοψε τη συνεδρίαση η Βουλή

Πρόταση δυσπιστίας για τον Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε ο Αλέξης Τσιπράς εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στην ολομέλεια της Βουλής κατά ...
την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ως έναν από τους κύριους υπεύθυνους για την «ανθρωπιστική καταστροφή και την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας» και ζήτησε την διακοπή της διαδικασίας συζήτησης του πολυνομοσχεδίου προκειμένου να αποφασίσει η Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.
Επίσης, έκανε λόγο για ένα «έγκλημα» που συντελείται εις βάρος του ελληνικού λαού με μια «εκστρατεία εξαγοράς ψήφων και συνειδήσεων», όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Ξεπερνάει κάθε προηγούμενο αυτό που επιχειρείται σήμερα. Σε τρείς ώρες ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε», είπε ο κ. Τσίπρας.
Παράλληλα, σημείωσε πως η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» προωθεί μια διπλή εκκαθάριση , τόσο στις τράπεζες όσο και στο ασφαλιστικό σύστημα και τις εργασιακές σχέσεις.
«Αυτή είναι μια ντροπιαστική συνθηκολόγηση ανάμεσα στην κυβέρνηση σας και την τρόικα. Ένα προκλητικό δούναι και λαβείν», τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση και για το δόγμα του αντικομμουνισμού, όπως εκφράστηκε από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο, που αποτελεί ανεπίσημη κυβερνητική θεωρία ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης.
«Η παραμονή Χατζηδάκη στην κυβέρνηση αποτελεί μείζον ζήτημα ηθικής τάξης».
Τέλος, εξέφρασε την άποψη πως το μνημόνιο μονιμοποιείται και γίνεται καθεστώς παρά τις αντίθετες εξαγγελίες της κυβέρνησης.
«Το μνημόνιο με εσάς δεν τελειώνει. Μονιμοποιείται και γίνεται καθεστώς», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 677979297351746313

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item