Οι σeξι υποψήφιες στον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη

Τριπλασιασμό των δημοτικών τελών για τράπεζες και ενεχυροδανειστήρια και ταυτόχρονη μείωση για βιοπαλαιστές και επαγγελματίες προανήγγειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την παρουσίαση του….προγράμματος του.
Ο υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή για το δήμο της Αθήνας τόνισε επίσης ότι θα κοπούν τα προνόμια των δημοτικών “αρχόντων” και τα δώρα στους νταβατζήδες – εργολάβους και θα δημιουργηθεί ένα δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων όπου κάθε δημότης θα έχει πρόσβαση σε προϊόντα μόνο Ελλήνων παραγωγών σε τιμές κόστους, χτυπώντας έτσι το καρτέλ της ακρίβειας.
«Με αυτόν τον πόλεμο που θα ανοίξει η Χρυσή Αυγή απέναντι σε εργολάβους – νταβατζήδες, τραπεζίτες και καρτέλ, είναι λογικό το διεφθαρμένο καθεστώς να θέλει να κλείσει όλους τους Συναγωνιστές στην φυλακή, κάτι όμως που δεν μας πτοεί καθόλου» συμπλήρωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Maria Zapanti-570
Την παράσταση πάντως κατά την παρουσίαση του προγράμματος του έκλεψαν δύο γυναίκες. Η κοινωνική λειτουργός Μαρία Ζαπάντη και η οικονομολόγος Αγγελική Γεννατά, που ανήκουν στον στενό πυρήνα συνεργατών του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων.
Δείτε τις εικόνες:
Maria Zapanti1-570
Zapanti-Gennata-570

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3591887835746844848

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item