Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Τραγικό τέλος από μαγκάλι για καθηγητή στο σπίτι του - Τα τελευταία λόγια στον διευθυντή του σχολείου!

Συντετριμμένοι οι συγγενείς, οι συνάδελφοι και οι μαθητές του καθηγητή ...
που βρέθηκε νεκρός... Νεκρός ένας 49χρονος καθηγητής του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας, στο σπίτι του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ο καθηγητής ζήτησε και πήρε άδεια από τον διευθυντή του σχολείου και παρέμεινε μόνος του στο σπίτι. Εκεί, άναψε ένα μαγκάλι και έχοντας κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες, έπεσε νεκρός από τις αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με το seleo.gr, όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (06-03-2014) και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ότι δηλαδή ο καθηγητής έμεινε με τη θέλησή του κλεισμένος στο σπίτι μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

Το θλιβερό νέο διαδόθηκε γρήγορα και έφτασε στα σχολεία της πόλης και κυρίως στο κτήριο του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου όπου δούλευε ο 49χρονος. Ο καθηγητής αφήνει πίσω του την σύζυγο και τα δυο παιδιά του. Εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 9130545357444051897

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item