Ένα βήμα πριν τον θάνατο η Βίκυ Σταμάτη; Βγαίνει στον διάδρομο και ουρλιάζει...

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής ..
του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνου Φουντουλάκη η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη...


«Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει συνεχώς σχέδια για το πως θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στην δικαστική διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία.

Ο καθηγητής τα είπε αυτά στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, όπου εκδικάστηκε το αίτημα που είχε καταθέσει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη ζητάει να αφεθεί ελεύθερη με κύριο επιχειρημα την κλονισμένη ψυχική υγεία της και το ανήλικο παιδί της που παραμένει υπο την φροντίδα των γονιών της.

Ο κ. Φουντουλάκης είπε επίσης ότι είχε επισκεφθεί την Βίκυ Σταμάτη όταν νοσηλευόταν στο Δρομοκαϊτειο. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα επεισόδιο που είχε η κα Σταμάτη κατά το οποίο παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις.

«Είχε βγει στον διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της!», είπε.

Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης κατέθεσε στο δικαστήριο ψυχιατρικές γνωματεύσεις για την κατάστασή της οι οποίες δείχνουν το χρόνιο του προβλήματος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1284392699188841849

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item